| helentpu a întrebat:

Hei, TPU! Am 1.60 si 53.7 kg. Am slabit vreo 4, insa inca mai vreau sa dau jos in jur de 2-3 kile. Nu mananc decat 2 felii de paine pe zi, dulciuri nu foarte multe, si toata vara am mancat cartofi prajiti sau oua prajite doar de 2-3 ori, deci sunt foarte atenta si la prajeli, insa tot nu reusesc sa mai dau jos un pic si nu inteleg de ce. Aveti niste sfaturi?

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Renunta la diete,ti la sanatatea ta adopta un stil de viata sanatos, proteine,grasimi,carbohidtrati naturali, bio, neprocesati, in prima faza elimini carbohidtrati de tot manci doar carne pui, porc, peste, sfecla, morcovi da nu multi, apoi dupa vreo 14 zile bagi mai multe carbo fructe,legume,grasmile desigur da naturale,cartofi prajiti fac mult rau fiacatului, la fel si ouale manca fierte, elimina de tot painea e rea, sti ce fac dulciurile? creste insulina face sa isi fie mai multa foame, sa se depuna grasimea pe burtica la fel si painea, de fapt carbohidtrati cresc insulina, grasimea nu chiar asa mult sau proteinele din contra o scad, toate dietele contin ceva restrictia de calorii, dar slabesti o vreme apoi pui dublu, pentru ca nu manci sanatos, slabirea e un proces sanatos

| Iyulia3712 a răspuns:

Ia sa iti spun ceva. Tu crezi ca (,) cu doua felii de paine pe zi traiesti? Nu. Doar supravietuiesti. In ritmul asta vei da jos doua kilograme si apoi inca doua si apoi inca doua si apoi ai sa ajungi la 30 de kilograme si ai sa mai vrei sa mai dai jos "vreo 2". Ai sa incepi sa ai dureri de cap insuportabile, vei ramane fara par in cap, nu vei mai putea invata, vei avea probleme cu echilibrul, dentitia iti vei simti corpul glaciar intodeauna, nu vei mai putea face nimic dupa ora 8 seara, etc. Daca vrei sa ajungi asa, continua sa mananci doua felii de paine pe zi. Sau mai e cealalta varianta, te-ai exprimat gresit si voiai sa spui ca mananci doua felii de paine in materie de produse de panificație si in rest mananci mancare normala. In acest caz recomand mai mult sport, multa apa si mai ales o dieta sanatoasa (multe fructe, legume si PESTE, foarte bun pentru sanatate)

| Lilulilu123 a răspuns:

E perfect asa cum esti! happy Mananca mai consistent( mai ales fructe, legume, oua, lactate si carne slaba - peste si pui ) si fa mult sport. Cu 2 felii de paine pe zi vei ajunge la anorexie, te vei imbolnavi sad. Numai bine :*