| NoNameqed a întrebat:

Hei TPU, am 13 ani si m-am gandit sa imi pun unghii false, cu ce sa le lipesc? Voi ce spuneti pot sa-mi pun de la anii astia? Si nu vreau comentarii gen " esti mica, huoo "chestii de genu', vreau sa mi le pun cu o saptamana inainte de vacanta de vara, deci nu pe timpul scolii, funda :-)

Răspuns Câştigător
| Bubu_Fkt_2000 a răspuns:

Să ştii că băieţii apreciază mai mult fetele care nu se machează, îşi pun unghii false, orice băiat vrea o fată să fie simplă, şi pe placul lui!

3 răspunsuri:
| ioanaaaaaaaaaaesupeeer a răspuns:

Parerea mea este ca nu ar trebui sa iti pui. Evident, este vorba si de varsta aici, fara nicio rautate. La 13 ani ar arata vulgar sa porti unghii false. Sfatul meu este sa iti ingrijesti unghiile tale naturale, sa le vopsesti sau pictezi cum iti place tie, si sa le lasi si sa creasca mai mult in caz ca asta era scopul pentru care voiai unghii false.

| BarnaCamelia2001 a răspuns:

Buna! Eu te sfatuiesc sa nu iti pui unghii false. Nu conteaza varsta dar unghiile false iti deterioreaza unghia si in plus, dupa ce le dai jos arata super naspa. Eu mi-am pus la inceputul vacantei de Paste si le-am dat jos la inceputul scolii. Inca nu ma pot uita la unghiile mele. Sunt fff urate. Deci te sfatuiesc mai bine sa iti lasi unghiile sa cresca si sa ai unghiile tale lungi decat sa iti pui unghii false.

| NoNameqed explică:

Huh,eu voiam sa-mi pun pentru ca am ticul ala prost, si tot timpul imi rod unghiile, dar o sa incerc peste, multumesc de ajutor =)