| NoNameqed a întrebat:

Hei TPU, am 13 ani si nu am voie sa ma epilez, mama spune ca sunt prea mica, imi e si rusine cand vine vara, sa ies afara cu pantaloni scurti, am intrebat-o odata si a spus nu mi-e rusine sa o intreb din nou ....cum sa o conving?

7 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Ma intreb cat de scurti iti sunt pantalonii? Sau podoaba genitala este chiar atat de bogata?

| SimonaQs a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Nu cred ca s-a referit la asta. Dar in lipsa de ocupatie mai comentati si voi. happy

| SkyPilot a răspuns:

Mai astepti putin, o mai intrebi prin iunie. Si ii arati concret care e problema.

| Neo12 a răspuns:

Eu m-am epilat peste tot fără să ştie şi a văzut pe urmă în anumite zone. Nu puteam să stau aşa dacă părul crescuse prea mult.
O seară bună!

| doreal a răspuns:

Daca esti foarte alba iar parul iti e inchis la culoare, stiu ca e naspa, de aceea fa-o pe ascuns. Daca esti blonda atunci n-are rost.

| Deyiu23 a răspuns:

Incearca sa vorbesti deschis cu mama ta si spune-i ce te deranjeaza/ jeneaza si sunt sigura ca va intelegewinking....ideea este sa ii spui ca te simti rau vara ca nu te simti confortabil sa porti pantaloni scurti si ai sa vezi ca o sa inteleagawinking...
Mult succes! :*

| Simona98989 a răspuns:

Ii spui si motivul pentru care vrei sa faci asta