| Metalheadforever666 a întrebat:

Am 13 ani trec in clasa a 8-a si vreau sa-mi las parul lung.Intrebarile mele sunt:
1)Mama tot insista sa ma tund, iar tata a avut si el parul lung in tinerete si zice ca sunt inca mic si cum i-as convinge sa ma lase?
2)Nu stiu ce ar zice cei de la scoala daca m-ar vedea cu parul lung oare e posibil sa ma batjocoreasca ca am parul lung?
3)In momentul de fata am firul de par de 5cm si cat timp ar dura sa-l las lung?

Răspuns Câştigător
| fataciocolata a răspuns:

Daca tu te simti bine asa, ce ar conta ce spun ceilalti? Daca asta vrei tu, fa-o! Iar ca sa o convingi pe mama ta sa te lase cu parul lung spune-i si tu ca asa iti place si ca este alegerea ta! La o persoana sanatoasa, parul creste aproximativ 3-4 centimetri pe luna. Sper ca te-am ajutat cu ceva, funda?

4 răspunsuri:
| TudorMontana a răspuns:

Si eu sunt tot de o varsta cu tine, aveam si eu o perioada in care imi doream parul lung, e chiar penibil sa ai parul lung, doar suntem baieti frate, tunde-te putin mai lung pe mijloc si mai scurt, dar putin, pe margini, dupa ce te speli fa-ti parul cu pheonul si da-l cu fixativ in sus, eu unul, cand vad baieti cu plete, imi vine sa ii strang de gat, SFATUL MEU: TUNDE-TE!

| PedoBarbie a răspuns:

Unde să te lase? Afară? Părul oricum creşte, deci te poţi tunde. Cam 3 cm pe lună. Dacă insistă şi e ceva obligatoriu îţi tai părul. Ar trebuii să faci ce vrei că e corpul tău. Depinde de cauză şi circumstanţa.
ă. E preferabil să îţi tunzi vârfurile 'arse'. De batjocorit nu cred că au de ce. Nu râde nimeni de tine. Keep calm and stay relax.

| Diiona a răspuns:

Primul lucru la care trebuie sa te gandesti este faptul daca iti sta sau nu, stiu ca altii ar spune ca daca asa vrei atunci tunde-te dar e foarte important sa iti si stea. Deci daca rezolvi problema asta mai apoi ii convingi si pe parintii tai cumva pentru ca tu ii stii cel mai bine

| Ion_Alexandra_2001 a răspuns:

A. spui ca il admiri si vrei sa fii ca el
b.nu cred ei sigur o sa admire
c.pai cam un an