| FamousGirl4 a întrebat:

Am 14 ani, 1.58 si 55 de kg. Sunt foarte grasa, as vrea sa slabesc. Desi, nu pot nici cum renunta la dulciuri. Mereu incerc sa ma controlez dar pur si simplu nu pot! Am multe depresii avand in vedere ca am doar 14 ani, dar uni baieti isi bat joc de mine si e jenant. Nu stiu ce sa fac sa slabesc. Fac abdomene la 2-3 zile. Dar nu stiu, orice! Orice sfat o sa incerc. Va rog frumos, funda! Scuze de categorie

10 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Stiu cum e, dar cu absomene atat de rara nu o sa slabesti in veci. Trebuie sa renunri la sucuri acidulate, dulcuri, carne grasa( porc, oaie), prajeli si paine. Incerca sa alergi zilnic macar 30 de minute si in fiecare seara fa cel putin 100 de abdomene.

| raluk27 a răspuns:

Nu esti foooaaarte grasa. Exagerezi! Ar trebui sa slabesti cam 7-8 kg. Fa sport zilnic, cel putin o ora, in principal cardio: alergat, bicicleta (eliptica sau stationara), aerobic etc. Intr-un cuvant, tot de presupune sa "curga apele de pe tine." Cand simti nevoia de dulce, mananca un fruct (doar unul, in afara de banane), sau o bomboana Solano (are cam 8 cal). Rezuma-te la dulce numai dimineata, si niciodata dupa 6 seara. Ai sa vezi ca dupa ce apar rezultatela o sa fii si mai motivata si cu atat mai mult vei renunta la dulciuri happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă vrei să areţi mai bine în haine,să slăbeşti, cel mai bine ar fi să mergi la un nutriţionist.
Sfaturi mai bune decât el în privinta slăbitului, nu vei primi.E adevărat că trebuie să scoţi nişte bani din buzunar, dar rezultatele se vor vedea!

Nu trebuie să renunţi definitiv la dulciuri. Poţi mânca, dar în cantităţi foarte mici.Bea multă apă, NU sucuri.
De asemenea, fă exerciţii fizice zilnic, nu doar o dată la 2, 3 zile.
Am auzit, nu ştiu cât de adevărat este, că ar fi bine să înlocuieşti pâinea albă cu cea neagră.

Totuşi, sfatul meu este să consulţi un nutriţionist şi ai încredere în tine.
Dacă tu nu te respecţi şi te consideri grasă, urâtă şi alte aberaţii şi ceilalţi te vor considera la fel!

Succes şi îţi doresc sărbători fericite! Te pupăcesc.

| LittleShyDevil a răspuns:

Stiu,iti este greu! Si mie imi plac dulciurile, este greu, dar incearca sa mai reduci, nu iti zic sa renunti la ele.Incearca sa mananci dulciuri cu o cantitate scazuta de zahar si mai multa cacao(sunt multe dulciuri cu 80% cacao sau 15%, cat crezi tu ca vrei)! Sport sa faci cat poti tu, nu exagera, mergi incet dar sigur! Vei vedea ca o sa fie bine! Mult noroc! happy

| HDSeer a răspuns:

Fittness!
Camping sau antrenamente.

| ciufuliiciii a răspuns:

Poti merge la nutritionist, dar asta inseamna ca trebuie sa respecti o anumita dieta, pont: am auzit ca dupa masa e bine sa mananci un grepfruit cica ajuta. si fa mult sport, iar de ceilalti nu ar trebui sa-ti pese happy

| Mihai_Valcu_1999 a răspuns:

Incerca sa mananci si multe legume si fructe. Incearca niste shakeuri din mere si banane. Un sfat bun ar fi sa manaci legume si fructe pana nu mai poti. Nu pana iti vine scarba ci pana simti ca nu mai poti manca nimic, asa o sa iti treaca pofta de dulciuri si o sa incepi sa slabesti. Eu spun sa o faci cu legume si fructe caci astea nu ingrasa. Sa nu incerci cu altele ca o sa te ingrasi si mai rapid. Daca nu poti sa nu mananci dulciuri atunci nu mai cumpara. Dar nu zic sa renunti de tot. Respecta sfaturile mmele si o sa fie bine. Si nu o sati mai fie pofta de dulciuri daca nu o sa mai.mananci o vreme asa ca nu mai cumpara. Idea e ca nu ai un metabolism rapid ai dar daca ma asculti o sa transformi acest lucru intr-un avantaj.

| Mihai_Valcu_1999 a răspuns (pentru Mihai_Valcu_1999):

Mai poti sa faci sport cate 10 minute dupa o pauza de cateva min apoi inca odata asa pana ajungi pe la vreo 20-50 min pe zi. Nu face sport pana la epuizare ca nu ajuta deloc.

| Andreiiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Apuca-te de un sport si sigur vei slabi, sau daca ai unde, alearga 30-40 de minute pe zi, sunt baiat si eu la 13-14 ani eram grass si intr-o vara ma duceam mereu la fotbal, si m-a ajutat ca alergam si al slabit, acum sunt normal, nu te grabi cu ingrasatu ai timp destul sa slabesti, esti inca mica, bucura-te de copilarie!

| kytyeyes a răspuns:

E simplu mananca exact cum iti spun si o sa slabesti dimineata mananca o cana cu lapte cu cereale sau ceai, iar la amiaza mananca o salata sau un pireu sau 2 oua fierte, iar seara poti sa bei o cana cu ceai, intre mese poti manca cat de multe fructe si legume vrei, oricum fara prajeli si poti manca si dulciuri, dar putine si carne poti numai in cantitate mica si nu seara, este foarte important sa nu mananci seara. Sper ca te-am ajutat...