| TnCristinaa a întrebat:

Am 16 ani, in jur de 1.55-160 inaltime si aproximativ 50 kg E ok? Cat ar trebui sa mai slabesc? Ce diete ati incercat?

9 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Greutatea ideală pentru vârsta ta de 16 ani este 42.80-70.28 kg. Indicele de masă corporală are valoarea 20.8

| CristinaSNC a răspuns:

Esti ok stai linista kiss. Daca vrei poti sa dai 2-3 kilograme ca sa te simti tu bine. Diete din alea de pe net nu incerca ca mai mult rau iti pot face, lasa painea, dulcurile, grasimile, prajelile si sucurile de o parte, mananca sanatos si alerga cam 30-40 de minnute in fiecare seara happy

| Tinna666 a răspuns:

In mod normal trebuie sa ai -10 kg din inaltime...deci daca ai 1.55 trebuie sa ai 45 kg..nu exista diete minune.mananca legume si piept de pui fierte sau pe gratar, iaurturi si trebuie sa faci sport.trebuie sa consumi maxim 1200 calorii pe zi.

Ma gandesc ca, odata ce ai pus aceasta intrebare vrei cu siguranta sa slabesti...asa ca spor la slabit kiss

| FunditzaWwW a răspuns:

Esti foarte bine asa; sub 50e anorexie...

| Arummaculatum a răspuns:

Esti foarte sexy si asa, nu cred ca e nevoie de mai multtongue

| 1emanuelaemanuela1 a răspuns:

Da, este ok. Perfect!

| Mari488 a răspuns:

Ramai așa cum esti, este perfectă, eu mă chinui, de 3 luni să mă ingras, si nu reusesc, mananc cat o spartă, iau vitaminte, am 1.60 si 49kg, vreau 60

| PlacintaCuMere a răspuns:

Aoleu,esti bine asa cum esti.
Nu slabi
Pe la 18 ani sa iti faci griji de diete; 3
Si eu am pus cam acelasi tip de intrebare, si raspund si eu cum m-au invatat fetele alea =]]
O seara frumoasa ^^

| EvaS a răspuns:

Sigur ca esti normala...Si eu am acelasi fizic,dar sunt mai mica,si nu poti spune ca o persoana este grasa sau slaba dupa niste numere. Conteaza cum arati si cum te simti in corpul tau, deoarece nimeni nu are dreptul sa te judece legat de greutatea ta. Este corpul tau, si tu decizi daca vrei sa fie mai slab sau mai gras! Si oricum, incearca sa faci sport, chiar daca acesta consta intr-o plimbare prin parc sau miscari fizice mai intense...Conteaza ce poti si daca vrei o dieta generala ori vrei sa slabesti mai rapid. Putine dulciuri, mancare nu foarte bogata in grasimi si oricum la greutate aceasta nu cred ca trebuie sa slabesti mai mult de 3-4 kg.