Cel mai "bun tratament" este sa iti lasi parul natural, asa cum este, dar este si cel mai greu tratament, in acelasi timp.
Pai, impotriva caderii parului ar trebui sa incepi sa folosesti ulei de ricin (cateva picaturi tinute in cap in jur de 3-4 ore, la un interval de 4-5 zile). Ti se va regera foarte mult si va capata un aspect sanatos.
Bine, mai exista si alte tratamente impotriva caderii parului, insa sfatul meu este sa incepi cu uleiu de ricin, iar daca nu functioneaza, il poti amesteca cu ulei de nuca, ulei da masline sau vitamina A uleioasa.
Si iti mai recomand si un sampon care mie mi-a facut foarte mult bine, este de la Gerocossen impotriva caderii parului si il gasesti la plafar. Este foarte bun.
Numai bine!
Buna eu ma vopsesc complet la par de la 10 ani si acum am 23.La un moment dat am bagat 5 tuburi de pudra decoloranta in par si il facusem praf.cadea cu pumnii.Ai facut bine ca te-ai vopsit bruneta, dar nu stiu daca ai folosit o vopsea permanenta.Si oricum stai linistita ca e un lucru cat de cat bun ca iese vopseaua.Si legat de caderea lui, eu folosesc H&S si masca de par de la avon planet spa cu masline cu care masez parul si o las cam 10 minute si la mine are efect.Ce sa zic, bafta si inca un truc:descurca-l numai uscat si cu putin ulei dat cand inca parul nu sa uscat complet.