| nessayaR a întrebat:

Am acele pete albe pe unghi si m-am saturat de ele. De la ce se fac? Cum pot scapa de ele? si acele creme pentru cuticule de la avon sunt bune de ceva?

5 răspunsuri:
| Dollicious a răspuns:

Din cate stiu eu, apar din cauza lipsei de calciu

| SaschaM a răspuns:

Nu, nu si iar nu. Petele pe unghii nu apar de la lipsa calciului si nici a altor vitamine sau minerale. Orice modificare a aspectului unghiei semnaleaza un traumatism minor al matricei (radacinii) unghiei. Cu alte cuvinte te-ai lovit in zona cuticulei (cam pe acolo este matricea) sau iti tai cuticulele (cel mai rau lucru pe care il poti face). Am scris mai pe larg despre chestiile astea aici - http://mypsychonails.blogspot.ro/......hiile.html Nu recomand sa incerci sa scapi de pete, ele vor creste o data cu unghia si vor disparea pe masura ce pilesti marginea. Nu iti pili suprafata unghiei. Nu stiu de cremele de cuticule de la avon, sunt pentru hidratare sau pentru indepartarea cuticulelor? Poti citi aici cum trebuie sa ai grija de cuticule - http://mypsychonails.blogspot.ro/......icles.html Succes!

| RockPassion94 a răspuns:

De la lipsa de calciu si zincwinking
Foloseste intaritor pentru unghii si totul va fi bine.
Eu personal nu folosesc in nici un caz cremele de la avon.
Iti recomand sa folosesti ulei de masline, e mult mai bun si e natural happy
Desigur, daca esti interesata gasesti la magazinele cu produse naturiste o gramada de creme sau uleiuri naturale, dar cel mai comod e sa folosesti uleiul de maslinewinking

| IngerDePiaTra a răspuns:

Buna. Petele de pe unghii apar de la lipsa calciului, iti recomand sa mananci cat mai multe fructe si legume si pe langa acestea sunt niste pastilute cu calciu sau pliculete. Sper sa scapi de ele. Succes

| IngerDePiaTra a răspuns:

Hey am avut si eu pete de acestea, ele apar din cauza calciului si poti scapa de ele prin mai multe metode... de exemplu poti manca cat mai multe fructe si legume sau sunt niste pastilute cu calciu sau niste pliculete cu un fel de praf. Sper ca te-am ajutat. Succes.