Daca vrei neaparat sa folosesti, e de inteles, cosurile sunt foarte inestetice. Cu conditia sa te demachiezi cand ajungi acasa si sa folosesti produse pentru cosuri.
Eu folosesc stay matte de la rimmel, e potrivit pentru tenul gras si e foarte ieftin plus ca acopera cosurile foarte bine.
Nu te-as sfatui sa te dai cu niciuna dintre ele. Nu te ingrijora in privinta cosurilor. Toate fetele au avut candva.
Si daca e copil trebuie sa-si usuce tenul cu sapun sau sa-si inmulteasca cosurile cu sampon?
Nu,există şi cremă hidratantă, chiar şi ceaiuri.
Mă refeream la faptul că e prea mică pentru fond de ten şi nu are ce face cu el.
Pentru cosuri foloseste crema asta de la Membra, costa 7-8 lei si o gasesti in farmacie sau plafar :
https://www.catena.ro/assets/uploads/product_images/21b22-4662.jpg
Nu vad de ce nu ti-a recomandat nimeni BB Cream. Mi se pare de 10 ori mai bun pentru pielea sensibila. Poate asta e doar experienta mea, dar fondul de ten mi-a agravat mereu problemele cu tenul, pe cand cu BB cream n-am avut nicio problema.
Am vazut raspunsurile si niciunul nu te ajuta. Raspund pentru ca sunt in aceeasi situatie ca tine. orice ar zice cineva, e nasol sa ai cosuri. Nu stiu ce sa iti recomand, dar personal folosesc fond de ten Affinitone de la maybelline care e combinat si cu pudra.
anonim_4396 întreabă: