| IuuxxI a întrebat:

am cea mai penibila întrebare posibilă =))) Deci, am aflat de aceasta fata Acacia clark https://www.google.ro/......ps?/search si e superbă! As da orice sa arat ca ea! De cateva zile am inceput sa ma rog, sa arat ca ea, imi doresc din tot sufletul. Stiu ca e imposibil dar ceva ma face sa cred ca se va întâmpla. De exemplu ieri, m-am rugat sa arat ca ea si am visat ca eram ea adică era ciudat jumătate eu jumătate ea si M-a pus sa aleg daca vreau sa arat asa si am zis nu. Wtf ce vis e ăsta =)). În concluzie daca ma rog ( imi doresc din tot sufletul sa arat ca ea ) am vreo șansa sa se îndeplinească? Dar daca as vedea o stea cazatoare si mi-as dori asta din tot sufletul? Stiu ca e prostesc si unii o sa răspundeti in bătaie de joc sau ziceti ca nu stiu ce ca toti suntem frumoși in felul nostru bla bla, nu-mi pasa, sau sa ma vopsesc ca ea, NU! Vreau sa arat ca ea. intr-un fel semanam la moacă :)) dar n-am ochi albaștrii nici par blond, am nasu un pic mai mare decat ea..Stiu ca e imposibil dar am ceva ce-mi zice ca e posibil si cred! Daca as vedea o stea cazatoare si mi-as pune dorinta asta sau m-as ruga noapte de noapte ar exista măcar 50% șanse sa se întâmple? Nu sa fiu ea, sa arat ca ea. Fara răspunsuri prostești. Stiu ca e o întrebare tampita, poate cea mai =)) dar sunt curioasă. Cum pot sa-mi îndeplinesc aceasta dorinta fara sa ma tund, vopsesc, lentile alea alea? Peste noapte sa arat ca ea? Imi doresc din tot sufletul sincer. E superba. Funda + vot =)))

6 răspunsuri:
| Seepty a răspuns:

Nu cred ca poti ajunge ca ea rugandute dar daca faci operatii estetice 70% poti arata ca ea.

| IuuxxI explică (pentru Seepty):

Aș vrea eu da cum să fac operații estetice la 16 ani laughing)) + îs prea scumpe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bleah,nu imi place cum arata si ce se stramba asa in poze zici ca e exorcizata? de ce ti se pare frumoasa ca are hainele alea care sunt considerate cool, ca se machiaza la greu la varsta asta si are parul aranjat pana la ultimul fir? nu zic ca e urata dar mai comuna si nespeciala de atat nu se putea.

| horansgang a răspuns:

Nu poţi copia înfăţişarea unei persoane, chiar dacă ţi-ai da viaţa pentru asta. sau, mă rog, există operaţii extetice, dar sunt foarte costisitoare şi nu se ştie niciodată când fac medicii ceva greşit şi. înfine.

eu ţi-aş propune să te mulţumeşti aşa cum eşti - ai picioare, alţii nu au, ai mâinii, aţii nu au, eşti sănătoasă şi asta e tot ce contează.

asta e opinia mea şi scuză-mă că nu te-am putut ajuta. o zi bună.

| LoriLoL a răspuns:

Ai timp sa te maturizezi.dar pana atunci roaga-te de ex pentru sanatatea ta si a celor din jur.e mai important crede-ma.

| Radu_Florin_2000 a răspuns:

Du-te la un psihiatru...

Întrebări similare