Intri pe site la ei, faci comanda sa vina un curier la tine acasa si ii dai coletul, about you are deja awb de retur facut e mega simplu.
Crede-ma,mai bine îl duci tu la sediu...că aștepți după cei de la fan de îți vine rău
Efectiv fan curier vine fix in ziua in care dai comanda sa vina la tine,
Greșit
Eu am dat de vreo 2 ori comanda și pe OLX, dar și alte site-uri și am ajuns sa mă duc eu cu coletul la sediul lor, pentru că ghici ce, domnul curier nu avea chef să vina.
Greșit.
Eu am mimim 70-80 comenzi facute la fan curier si a venit curierul in aceeasi zi cand am facut comanda pana in ora 11-12
In ce oraș, daca nu sunt prea curios?
Bucuresti
E,uite că în Vaslui, Iași cel puțin, domnii curieri nu sunt atât de vigilenți ca la București.
Scuza-mi trimiterea la un sterotip, dar acei domni au alte bătă(li)i de terminat.
Posibil că da
Mai in gluma, mai in serios, când e vorba de livrat un colet, vin, când e vorba de ridicat în schimb, trebuie sa îi stresezi și nici atunci nu vin
Nu te complica, suna la relatii cu clientii ca sa faca ei solicitare la curier. E posibil sa nu poti schimba tu formularul de retur odata trimis, dar ei cu siguranta pot. E ditamai magazinul, o sa se rezolve