Exact asta spun si eu... taie ce e ros si fa dupa tratamentul.Prietena mea si prietena fratelui meu au facut acest tratament dupa ce s-au tuns...Arata superb de drept si superb de stralucitor
La un par atatd e degradat, keratina nu face decat sa prelungeasca agonia de dinainte de taiere a parului.
Recoamnd cu caldura o schimbare de look taie-l si elimina tot ce este tocit, ars si arata nasol.
Da, se vor observa in continuare, dar mai bine renunti la ideea de tratament cu keratina, iti tai parul pana il aduci la aceeasi lungime si il tratezi singura cu produse hidratante/nutritive.
De altfel, keratina lasa un aspect foarte placut initial, dar de cele mai multe ori o sa arda parul si o sa arate groaznic.
Iti las link-ul unui clip facut de unul dintre cei mai buni hairstylisti din Romania; el o spune detaliat: https://youtu.be/gnjACmqjghw
Nu fă greseala care am facut-o eu. Nu iti fa tratament cu keratina. Eu mi-am facut si nu arata prea bine acum ca a trecut timpul. Imi cade parul si e ars. Tu ai grija
Nu îți recomand sa îl mai deteriorezi cu keratina, dar daca tot vrei un par drept ai pute incerca o masca din gelatina alimentara (simpla), apa si orcare balsam de păr. Amesteca o limgura de gelatina cu trei de apa (ar fi de dorit apa sa fie puțin mai fierbinte ca gelatina sa se dizolve mai repede) si o jumate de balsam. Daca nu iti ajunge poti marite cantitățile.
Apoi aplici masca pe par la 5 cm de la rădăcina. Ar trebui sa o faci foarte repede, pentru ca gelatina se întărește foarte repede si e cam neplăcut, dar nu iti fa griji ca dupa totul se va curăța foarte usor din cauza balsamului. Apoi iti pui o sacosa in cap si la fiecare 15 minute incalzeste-o cu uscatorul de par. Aceasta masca iti va face parul drept si in acelasi timp iti va întări firele de par (gelatina).
Sper ca te-am ajutat cu ceva.
andreea00deea întreabă:
DaciaRomania întreabă: