Pai cum sa ai rezultate cand tu antrenezi zilnic aceeasi grupa musculara? Nedandui pauza pentru odihna si recuperare. Cum adica sa ma ingras sau exista ceva alimente? Ce inseamna sa faci fundu mare? Sa cresti in masa musculara, cum se traduce asta? Prin kilograme in plus, deci e perfect normal pui pe tine. Antreneaza si abdomenul, iesi si la alergat toate astea pe langa antrenamentul pentru fund. Baga si flotari, da-te cu role, bicicleta, etc.
Ai favut cu greutati(gantere)? Daca nu, degraba. Fara gantere nu o sa vezi nici o schimbare, eventual ti se va face si mai mic.
Si mananca proteine, foarte multe. Mananca carne, iaurt grecesc, oua, alune, nuci, ton etc.
Poti cumpara shake de proteine de la farmacie daca iti e greu sa consumi in mod direct proteine.
Eu nu am incercat shake-urile proteice dar nu am auzit decat lucruri bune despre ele.
Fa cum vrei. dar eu iti zic. ca sa creasca muschii(fundul nu se face bombat si rotund decat prin muschi), trebuie sa se rupa tesuturile ca mai apoi sa creasca mai mari. asta e tot. si pentru ca sa obtii asta trebuie facut cu greutati, obtii rezultate mult mai bune, dar tu fa ce vrei. eu cu greutati fac si am vazut rezultate
Mariand67 întreabă: