Buna Alessya90. Stiu prea bine prin ce treci, dar nu trebuie sa te amagesti asa de mult. Gandeste-te ca tu esti tu si nu te mai compara cu alte fete de pe strada. Nu inseamna ca nu poti sa te imbraci si tu cum se imbraca ele, pur si simplu nu vrei din cauza ca tie frica ca lumea v-a rade de tine. Dar de ce ti-ar pasa ce spune lumea? Chiar conteaza parerea ei asa de mult? Suntem cu totii oameni, alti sunt mai ok altii sunt neciopliti, dar suntem egali fie ca ala e slab fie ca celalalt e plinut fie ca celalalt e gras, suntem toti oameni si suntem egali. Chiar stiu prin ce treci si nu e deloc placut, dar daca iti pui ambitie si vara asta dai si restul de kg care te incomodeaza o sa ajungi la punctul pe care il vrei : sa porti ce poarta toate fetele. Oricum, nu te mai amagi !
Ai foarte mare dreptate, noi nu te putem scoate din aceasta stare, dar tu poti. Nu conteaza parearea celorlati din jur, de aceea nu te simti bine in pielea ta pentru ca pui la suflet. Si din moment ce ai slabit nu vad care e problema. Cu totii suferim dintr-un lucru anume, dar nu trebuie sa ramanem complexati toata viata. Incearca sa porti hainele pe care le poarta si celelalte fete si convinge-te tu singura ca arati bine. Fii sigura pe tine, si eu am trecut prin aceeasi stare eu singura m-am indreptat. Sper ca te-am ajutat, Bafta Multa!
Cunosc o fata era plinuta, la 14ani avea cam 55 de kg si era cam micuta de statura. Acum nu-s ce a facut cica o batea masa sa nu mai manance cartofi prajiti paine si alte chestii care ingrasa si s-a schimbat la 180 de grade, nu am recuonscuto cand am vazut-o si pot sa zic ca arata bestial acum si partea buna fata de alte fete care arata bine este ca nu este increzuta. Cu timpul daca iti propui sa iti modifici alimentatia si sa faci sport o sa fii super fata. Ca sa nu mai zic ca inainte avea 2 prietene si alea plinute si acum cred ca are 15prietene numai cu care umbla zilnic. In concluzie, se poate.
Http://dietadukan.ro/regimul, dar orice regim se tine toata viata, altfel te vei ingrasa dublu dupa terminarea lui.
Eu zic sa faci o ora de exercitii de aerobic pe zi. Gasesti pe net sau te poti duce la sala.
Micsorezi portiile de mancare sau mananci mai rar.
Fructele se mananca doar dimineata, altfel imbaloneaza.
Incearca sa numai mananci dupa 18:00
Stiu ca este foarte greu sa te abtii, dar incet te obisnuiesti.
Eu asa am slabit.
Succes.
Buna Alessya! inteleg ce simti, si eu trec in fiecare zi prin aceasta depresie, am 13 ani si plang in fiecare zi din cauza ca sunt plinuta...si mie imi este foarte greu pentru ca atunci cand spun cuiva ca sunt stresata imi spun cu atata lejeritate: "Da esti stresata! La varsta ta nu poti fi stresata." si este ca si cand ar rade de mine ca spun ca sunt stresata dar Alessya, nimeni nu poate sti cum te simti, chiar daca au trecut sau nu prin ceea ce treci tu pentru ca pe fiecare il tine duhul intr-un anumit mod (pf...pe mine nu ma tine prea bine). Acum ca a inceput vacanta de vara eu mi-am propus sa las prostiile si sa ma pun pe treaba, si nu uita niciodata: esti unica, nu mai exista nimeni ca tine, "your beautiful just the way you are!"