| Chanel22 a întrebat:

Hei TPU am mare nevoie de ajutor! nu stiu daca am nimerit categoria dar vreau sa va intreb : Ce as putea face la proba de talente, recent m-am inscris la preselectii la miss boboc, cu gandul ca nu voi trece mai departe dar am trecut si acum nu stiu ce sa fac la proba de talente crying( va rog dati-mi niste idei, dar totusi realiste, in afara de cantat... sunt disperata sad
si totusi sa zicem ca am voce si as canta, ce ar trebui sa aleg, ceva usor tinand cont ca nu am experienta, si in acelasi timp ceva fain ca sa prinda la public? :-s
[macar la prima intrebare raspunde-ti va rog sad ]

3 răspunsuri:
| AvaEmilia a răspuns:

Incearca sa inveti un dans, niste glume, fa o prezentare de moda laughing fa ce iti place tie cel mai mult. Si in legatura cu melodia, ti-as sugera sa canti : ceva de la Madalina Manole, ceva usor. sau daca esti specializata in engleza : Lana Del Rey

| Andreiutzu98 a răspuns:

Ar trebui sa canti o melidie e e in topul tinerilor de varstata si la talente ar mai trebui sa un dans special ceva scrie pe net dansuri sportive cha cha, vals, jive, rumba, hip hop, brack dance, etc sunt multe din care sa alegi terog dai funda

| Alysson1997 a răspuns:

Eu am dansat cu o colega la proba de talente;)dar am facut o varza..totusi poti invata un dans;) eu pe asta l-am invatat.e putin cam greu la inceput dar dupaa ce il stii e super;)http://www.youtube.com/watch?v=wGA0MOmHSGo&feature=related