| LoveBrokeHeart a întrebat:

Hei TPU, am nevoie de sprijin real.
Ce pot sa fac daca simt ca nu pot sa traiesc fara un lucru pe care il doresc foarte mult dar, care mama nu m-ar lasa sa-mi fac cont never pe fb pentru ca sa am o sansa sa castig acel lucru

19 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Wtf? asta e dorinta ta cea mai mare sa ai cont pe fb?

si cine te opreste fetito? ai nevoie de aprobarea cuiva sa iti faci contul? trebui sa stie maica ta ca ai dat 3 click uri acolo?

| Dismally a răspuns:

Pai ce anume iti doresti?

| OoBunnyoO a răspuns:

Inteleg faptul ca iti doresti tableta respectiva, insa daca tu consideri ca nu poti sa traiesti fara acel lucru si ca te doare sufletul pentru ca nu il ai, imi pare rau sa iti spun dar sunt oameni care nu au nici un telefon mobil si inca traiesc. Nu este capat de lume daca mama ta nu te lasa sa iti faci cont de facebook si nu o sa castigi aceasta tableta.

| LoveBrokeHeart explică (pentru OoBunnyoO):

Ai dreptate dar tableta are semnatura maiei mithel si al lui ross lynch si ii iubesc, mai ales pe ross

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crezi tu ca poti cistiga ceva pe fb? Sau crezi ca acel lucru il cistigi numai pe fb? Si daca faci cont si nu-l cistigi, ce se intimpla? Vei descoperi in viata ca poti trai fara multe lucruri.

| LoveBrokeHeart explică (pentru anonim_4396):

Vreau sa stiu ca am luptat pentru acel lucru

| anonim_4396 a răspuns (pentru LoveBrokeHeart):

Asta inseamna "lupta"? Un cont pe fb?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cati ani ai?straight face Chiar crezi ca vor fi semnaturile lor? Si de unde stii ca vei castiga tocmai tu acea tableta?
Nu te mai amagi, nimeni nu castiga o tableta "de pomana". Trist, dar adevarat!winking

| kidy00 a răspuns:

Uita tot! Si iesi afara! happy

| andreirapid a răspuns:

Ce iti doresti draguta?

| ƳourMind a răspuns:

Cea mai mare greseala sa-ti faci cont pe facebook! Ii dau dreptate mamei tale(stiu ca ma vei injura ca nu tin cu tine)dar e mai bine fara facebook!
Facebook-ul e doar o pierdere de timp!big grin
Eu daca mi-as dori un lucru cu adevarata as lupta pana cand il voi obtine!
Acelasi lucru sper sa il faci si tu!
Pa-paa!

| LoveBrokeHeart explică (pentru ƳourMind):

Ai dreptate dar eu vreau tableta cu semnatura celor din plaja adolescentilor care poate fi castigata doar daca iti faci cont pe fb

| ƳourMind a răspuns (pentru LoveBrokeHeart):

Si de cate semnaturi ai nevoie?

Eu nu vreau ce nu merit! Mie mi-e scarba sa cer! Vreau tot prin efort ferm si nu prea disper!
Fa acelasi lucru si iti va fi mai usorbig grin

Pe mine ma doare sufletil iar tu iti bati joc de mine, ia mai lasaama

Ce-am zis?

Te rog sa ruper legatura

Bine! Alea erau niste versuri dintr-o melodie de al lui Cheloo! Hai sa-ti spun ideea! Voiam sa spun cand lupti iti dezvolti si anumite aptitudini(perseverenta, optimismul...) dar cand "Cersesti" voturi de pe facebook nu ai ce sa iti dezvolti decat "Scrisul pe tastatura.
Scuze daca te-am jignit nu asta era intentia mea!
Pa-paa!

Nu-i nimic pa