Eu cel mai usor am scapat cu miere...am pus intr-un borcanas micut niste miere si am pus si o lingurita de scortisoara(daca nu ai scortisoara nu trebuie neaapart sa pui) si imi puneam seara si o tineam vreo jumatate de ora, o ora dar cel mai bine e sa dormi cu ea pe fata am incercat si asta dar am stat stresata ca mi se va lipi parul de fata, ca imi voi schimba pozitia si pana la urma m-am dat jos din pat si m-am spalat dar daca tu vrei sa dormi cu ea pe fata sa o pui ce ceva timp inainte de culcare ca sa se usuce cat de cat...si am facut asta timp de 3-4 zile pentru ca a dar rezultate rapide dar daca la tine nu functioneaza asa repede continui sa ti-o pui pe fata. sper ca te-am ajutat! succes
Multumesc am sa incerc asta
Eu folosesc Alifie de marul lupului le gasesti la helpnet sau la plafar. Iei o compresa o umezesti cu spirt desinfectezi fata si aplici crema trebuie sa stea cam 4 -6 ore ca sa aiba efect vizibil.
Sper ca te-am ajutat
Multumesc dar eu am doar 12 ani
Nu e o problema e din plante 100% natural
Hi,asa spusele leacuri babesti,nu stiu daca te ajuta pentru o perioada lunga,cel mai bine mergi la un dermatolog,ca sa stie exact ce ai, poate tu nu ai cosuri, ai acnee, sau ceva de genul, si le tratezi degeaba.bafta
Iti spun ce m-a ajutat pe mine ft mult. Ca la fel ca si tine am cautat multe metode eficiente de a scapa de cosuri.
1) 2 linguri de fulgi de ovaz
2) 1 lingura de bicarbonat sodiu
3) 1 pahar cu apa calduta.
Succese sper sa te ajute. :*
pupusuncik întreabă: