| Roxana_9884 a întrebat:

Hei,TPU! Am o intrebare pentru fetetongueutem folosi cu incredere fondul de ten cu textura usoara(fluid), de la varsta de 16 ani?

Răspuns Câştigător
| FailL a răspuns:

La 16 ani nu cred ca ai de ce. dar, daca vrei si insisti, poti utiliza fond de ten, cu protectie solara, si fara pudra peste, pentru ca imbatraneste.

| Roxana_9884 explică (pentru FailL):

Referitor la ce ai spus "nu cred ca ai de ce"..am cateva cosuri.iar in zona pometilor nu stiu de ce am impresia ca pielea este putin cam "imbatranita"..deoarece acolo am avut cosuri mai mereu..nu prea stiu ce sa folosesc pentru a reveni la forma tonifiata si fara cusur de odata..mentionez ca nu folosesc decat batonul corector de la oriflame :jumate verde, jumate bej

| beautifulkiss a răspuns (pentru Roxana_9884):

Si eu folosesc acel batonhappy
Sincer nu iti recomand batonul corector, mai bine utilizeaza batonul corector si dupa ce te dai cu partea bej sa folosesti poate putin pudra.
Numai bine.

| FailL a răspuns (pentru Roxana_9884):

Poti sa folosesti BB cream. daca esti bronzata sa-ti cumperi varianta "mediu". este muuuult mai light decat orice fond de ten, este mai mult ca o crema care corecteaza si uniformizeaza. try it tongue

| Roxana_9884 explică (pentru FailL):

Dar nu ingrasa tenul si mai mult? ..eu am tenul oarecum uleios.si pe caldura asta.

| FailL a răspuns (pentru Roxana_9884):

Eu am observat ca de la fondul de ten normal, aveam zona T lucioasa. insa de la crema asta, nu mai am problema asta thinking

| beautifulkiss a răspuns (pentru beautifulkiss):

Nici nu am fost atenta la ce am scris....nu iti recomand fondul de ten*

9 răspunsuri:
| Mariinaa a răspuns:

Iti recomand un corector mai bine sau, bb cream de la garnier, si puna pudra pe zona "T" pentru fixare. E mult prea devreme pentru fond de ten acum. Succes happy!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da....eu am 14 ani si il folosesc.

| F3tItZaThaDuLcIkA a răspuns:

Nu as prea vedea de ce sa il folosesti la varsta asta, dar da, il poti folosi, dar nu prea mult pentru ca imbatraneste!