Aceeasi problema o aveam si eu. Sunt multe sfaturi pe google in privinta aceasta. Eu m-am tuns destul de scurt si voiam sa-mi creasca rapid parul asa ca am cautat, si tot cautat. In primul rand trebuie sa iti dai regulat varfurile, eu nu mai aveam ce sa mai tai, deja era taiat. Am incercat cu o solutie din ulei de ricin(gasesti la plafar, ieftin)-o lingura, ulei de masline-10 linguri si galbenus de ou. Masezi la radacina, stai 20-30 min cu ea si voila! Te speli bine bine, sa nu-ti ramana parul uleiat. Eu am vazut rezultate, incerc sa o fac la fiecare 2 saptamani. Good luck!
Mama folosea ulei de ricin pentru ca ei ii cadea.Ea mi-a spus, si din ce am vazut pe net ca ajuta si la cresterea parului + la intarirea lui.Inafara de el poti cauta tot felul de masti speciale.Si eu sunt in aceeasi situatie am parul destul de lung insa eu nu folosesc tratamente sau ceva.Mie imi creste foarte repede de fel.
Incearca sa iti tai si varfurile la coafor/salon. Piaptana-l des.Cam atat stiu eu
Eu ma dau cu ulei de masline si ulei de ricin.pui o jumatate de pahar ulei de masline si 4-5 picaturi de ulei ricin.le amesteci bine si aplici pe par.stai o ora dupa care te speli
Impletesti-ti parul cand il impletesti tu il tragi de la radacina si il accelerezi sa creasca
Buna!
Una dintre cele mai mari probleme cand vorbim de parul lung este ruperea, firele scurte ce sunt foarte usor electrizate si varfurile despicate. Parul este expus zilnic unor factori ce dezvolta aceste probleme : modul in care protejezi parul cand dormi, igiena, lipsa vitaminelor, alimentatia inadecvata, stresul.
Parul creste cam 1 cm pe luna si ca sa creasca putin mai repede, poti folosi ulei de ricin de pilda.
De asemenea, te sfatuiesc sa incerci si aceasta lotiune:
http://www.icosmetice.ro/......ament.html
Te pup!