| JeJeleu a întrebat:

Hei TPU, am o problema destul de mare zic eu.
Trec la povestit. In clasa a 4 m-am epilat prima oara in viata mea, parca cu crema farmec pe picioare si pe maini, si nu a fost o dorinta zi o nevoie pentru ca daca nu v ati prins deja, am o grava problema de pilozitate. In fine, vine mama mea la mine cu crema si ma fac. Rezultatele? Pfoa, cel mai fericit copil, nu mai era strop de par... Dar habar nu aveam ce ma asteapta acum... Incep prin a spune ca am 17 ani si parul e imposibil de smuls! Tragi cu ceara de el, tot sunt fire care nu vor sa iasa, sau cand ies imi da sangele, asa de inradacinat e parul. Si problema cea mai mare e vara pentru ca nu pot avea o piele complet fina nici 10 ore (am testat asta). De curand am inceput sa ma fac singura acasa cu ceara pentru ca la saloane credeam ca si bat ele joc de mine pentru ca nicidata nu aveam mainile fine dupa. Dar..Nu merge. Nu iese parul, Nu stiu ce sa mai fac. Simt ca atatia ani cat m-am facut cu crema sau bicu "l am cultivat" acum vine intrebarea. Exista vreo sansa sa l fac sa se rareasca sau sa si piarda din putere sa zic asa? Mentionez ca am par absolut pe tot corpu exceptand palmele laughing))
E foarte greu credeti ma ca nu ma pot bucura de viata uneori pentru ca se mai trezeste cate cineva sa puna mana pe mana mea si sa zica "yuuk te faci pe maini? Ca se simte naspa" da se simte pentru ca eu incerc sa nu l mai fac cu bicu si sa l smulg si nu iese tot si ramane aiurea
E o problema foarte mare, aud fete care imi zic ca ele se fac pe pic si le tine 3 zile rolling on the floor))) pe mine nu ma tine nici 10 ore ce naiba. Plus ca am pus bicu in toate locurile corpului pentru ca mereu am detestat parul si imi era rusine ca nu cumva sa se vada asa ceva.
Va rog frumos cele care stiti ce pot face in legatura cu asta sau aveti sfaturi. Epilarea definitiva nu are sens pentru ca nu sunt la o varsta la care sa pot face asta, adica e foarte costisitoare si ma mir ca ar da roade pe corpu meu de yeti, poate doar la 20 de sedinte intensive
Multumesc ca ati citit sper ca nu v am speriat si credeti ma ca nu am inflorit deloc! Asta e adevarul care ma supara in fiecare zi

3 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Singura sansa e cu epilare definitiva. Indiferent cat de mult par ai, asta da rezultate. Ai nevoie de cateva sedinte si te tine cam un an... Dar cu timpul o sa se tot rareasca.
Altceva nu ai ce sa faci din pacate.

| Drecsy a răspuns:

Epilarea cu laserul? E acelasi lucru cu cea definitiva? Am vazut la o tipa pe Youtube. Nu știu. Sper ca te-a ajutat cu ceva. Din cate imi aduc aminte tipa a zis ca o face rar...

| JeJeleu explică (pentru Drecsy):

E acelasi lucru. Asta inseamna epilare definitiva= epilare cu laserul