Întrebare recomandată | xAndraa23 a întrebat:

Am o problema foarte grava cu parul, imi cade foarte mult si s-a rarit considerabil... As vrea sa iau ceva vitamine pentru par, ce imi recomandati? Orice supliment sau pastila care chiar da rezultate, pentru ca sunt disperata, deja mi se observa parti chele... Nu am avut cand sa merg la consultatie ceva. Deci orice raspuns folositor mi-ar fi de mare ajutor

Răspuns Câştigător
| myakitty a răspuns:

Am avut aceeasi problema ca tine, par care cădea, rădăcini subtiri, de fiecare data cand il pieptanam adunam un ghemotoc de fire rupte dar am luat 2 luni capsule cu urzică de la favisan, incercam sa-l spăl maxim de 2 ori pe saptamana si inainte de samponare il dădeam cu balsam amestecat cu o linguriță ulei măsline inclusiv pe scalp ca sa hrănesc rădăcinile si abia apoi il samponam. Si incearca pe cat posibil sa eviti stresul si consumă multe lichide.succes

8 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Buna, mergi la doctor. Sunt multe cauze. Un profil vitaminic necorespunzator ar fi una dintre ele, poate si cel mai comercial.

Gandeste-te ca pot fi de asemenea si dezechilibre hormonale sau chiar infectii cu diverse bacterii.

Mergi acum la dermatolog, asta daca nu vrei sa regreti o perioada cand vei suferi datorita caderii parului.

Dupa ce discuti cu dermatologul (si vezi sa fie unul bun) ia in considerare si o tunsoare scurta, foarte baieteasca.

| Armenianeek a răspuns:

Principala cauză e probabil de la stres.
Vizitează un doctor sau folosește placenta pentru păr, se aplică pe părul umed proaspăt spălat la pielea capului.
Toate cele bune! big grin

| maryus24 a răspuns:

Incearca keratina. Esti insarcinata?

Du-te la medic si intreaba.

| aLExaNdRuUUul a răspuns:

Iti poti cumpara de la farmacie un sampon anumea pentru a nu iti mai cadea parul. Si nu iti va mai cadea.

| Efemerida a răspuns:

Ar trebui sa iei Aspasia. Mama mea a folosit si chiar a dat rezultate vizibile in scurt timp.

| DrInventatorLuciuAlexandrescu a răspuns:

Ia protstamol uno!

| IBV a răspuns:

Incerca uleiul de argan si de la firma artego sunt niste fiole speciale

| ALIN411 a răspuns:

Eu stiu de la mama ca ea se spala cu un shampon care opreste caderea parului dar acum nu stiu ce sa zic samponul se numeste shauma