Pai daca esti intr-a saptea presupun ca inca nu te-ai dezvlotat complet, ma refer la formele de femeie stai linistita, toate la timpul lor, o sa te ingrasi mai mult peste un an doi in rest altceva nu poti face ca peste noapte sa te ingrasi 5 kilograme
Dar eu ce sa mai zis ca am 1.73 si 52 kg si picioarele subtiti si strambe? Trebuie sa te accepti asa cum esti fac pariu ca sunt multe invidioase pe tine. Incearca sa faci ceva sport pentru picioare, alergat, mers cu bicicleta. Rezultate vor fi dar in timp
Mititica de tine.crede-ma ca te inteleg perfect, eu termin a12a,am 1,50 si 40 de kg, pana acum cateva saptamani aveam 37. ei si ce? de-aia nu mai pot eu! si fii atenta, ca am 19 ani! o sa vina timpul cand o sa vezi ca nu e chiar asa,am realizat si eu asta, oricat de mult mancam si mananc nu se depune, ar trebui sa realizezi ca rautatea oamenilor nu are limite, si in viata nu se vor lega doar de aspectul fizic! sa tii minte un lucru : fetele scunde si slabute, sunt fete finute! asta mi-a zis mie o profesoara in clasa a10a,desi nu i-am aratat complexul meu.pun pariu ca esti foarte frumoasa si gingasa! te pup, o sa iti stea foarte bine in rochita aceea! trust me!
Nu poti sa faci peste noaptea ca picioarele tale sa arate mai groase hopa si s-au ingrosat aici este o chestiune de timp indelungat. Du-te la sala si sunt diferiti antrenori care stiu ce trebuie sa mananci si ce tipuri de exercitii sa faci pentru aceasta problema altfel nu rezolvi problema