anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei tpu..AM O PROBLEMA, nu imi place nimic la mine.PUR SI SIMPLU, PARUL MEU SE INGRASA O DATA LA 2 ZILE, STA LIPIT DE CAPUL MEU, este rar, lipsit de volum, Mai pe scurt :ORIBIL.am puncte negre pe nas si pori dilatati, gura mica si obrajii mari si platithinking, corpul meu este foarte nasol, am 1.60, am capul dus inainte, si spatele pare mare, am putina burta, umerii mei sunt lati si am 52 de kg x(. am o forma ciudata la corp, si solduri late, fundul meu are o forma foarte urata. nu stiu ce sa mai fac straight face ma uit in oglinda si imi vine sa plang. deci ce ar trebui sa fac in privinta la toate chestiile astea?(si nu incepeti ca trebuie sa ma plac asa cum sunt ) funda happy

Răspuns Câştigător
| Teodoraa6 a răspuns:

Deciiii, deciii ma simt exact la fel doar ca eu sunt mai pitica si prea schiloada oh go on
incearca sa iti obisnuiesti parul sa fie spalat o data la o satamana, cumpara-ti ulei de cocos sau fa-ti masti cu ulei de masline, vitamina A si E, zeama de lamaie, mierde de albine, albenus, si daca nu suporti mirosul de ulei timp de 30 de minute poti sa pui si scortisoara(eu asa fac) chestia asta chiar e buna pentru par il face si foarte muale.
Iar in legatura cu punctele negre si cosurile : spala-te in fiecare dimineata si seara cu apa rece si un gel de curatare, cand vezi ca ai problema mai mari spala-te seara cu ceai verde, de musetel, menta. siiii pentru dracoveniile alea de puncte fa asa: amesteca un albus cu zeama de lamaie pana se face spuma, ia un recipient si pune apa la clocotit cand ies aburii baga fata deasupera si pune un prosop in cap stai macar 10 minute acolo si dupa ia un stervetel obisnuit rupel in ce dimensiune vrei pune-l pe nas de exemplu si aplica spuma aia lasa sa se usuce bine si dupa o iei, nu uita sa te speli cu apa rece dupa pentru a inchide porii. Succes happy

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu te mai victima atât!
Învață să te accepți așa cum ești, nu este nimeni perfect.
Pentru păr folosește șampon pentru păr gras, dă-i o altă tunsoare, punctele negre le scoți după o baie de aburi, după aplici comprese reci cu ceai de mușețel pentru închiderea porilor. Un machiaj care să-ți scoate trăsăturile fine ale feței, etc.
Nu este un capăt de țară aici!
Pa, pa.

| mona a răspuns:

Hai ca exagerezi,fa o schimbare de look,schimba samponul, apuca-te de sport, punctele negre le poti,, rezolva,, cu benzi...si sa ai mai multa incredere in tine [nimeni nu-i perfect]

| Elly213 a răspuns:

Tine o cura de detoxifiere si fa sport.
De asemenea am auzit ca este foarte bun Colon Help in acest tip de cura.
Si eu am fix aceeasi problema cu parul si ma dispera si pe mine. Parul, pielea reflecta cel mai bine ce se intampla in corpul nostru. Daca suntem pline de toxine si chimicale. nu ne putem astepta sa aratam ca niste zeite.Cred ca sportul si o dieta echilibrata ar fi cel mai ok.
Si poate te-ai accepta altfel daca macar ai rezolva cateva lucruri. Spun asta pentru ca si eu m-as privi altfel daca nu as avea 2 fire de par grase si moi..Sincer.
Dar ar trebui sa incetam sa ne plangem de mila si sa ne apucam de treaba. Sper ca tu sa nu fii la fel de lenesa ca mine si sa te pui pe treaba.
Mult succes si sper sa ajungi sa te simti bine in corpul tau! :*

| Narcis2007 a răspuns:

Pentru par poate suna ciudat dar cu cat te speli mai des cu atat se va ingrasa mai tare incearca sa nu te mai speli asa de des vreo 2 luni si ar trebui sa se reechilibreze secretia de sebum

| danay72 a răspuns:

Poti face sport, poti manca sanatos si sa iti cumperi unele produse cosmetice care sunt potrivite tenului tau si parului.Nici unul din noi nu e perfect, toti trebuie sa facem ceva ca sa ne intretinem.Dar ca sa te placi mai mult si sa te apreciezi poti gasi unele articole pe situl jw.org sectiunea adolescenti. Oricum, esti de apreciat ca esti sincera si dornica sa faci unele shimbari.Sunt convinsa ca vei reusi.

| William a răspuns:

Pune o poza sa te vedem, altfel nu putem sa te ajutam in niciun fel.

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns:

Tre sa pui mana pe carte la modul cel mai serios daca nu vrei sa ajungi femeie de servici sau vanzatoare la chiosc. Niciun barbat n-o sa te ia doar pentru tavaleala.

| VirusS97 a răspuns:

Fă sport! Neaparat! Te va schimba!

| Androphyla a răspuns:

Pentru par incearca sa te speli cu sampon pentru par gras o data la doua zile, iar cand te usuci pe par stai cu capul in jos facand miscari haotice cu uscatorul de par. Pentru desime incearca ulei de ricin. Este suuper bun. Il aplici la radacina si il lasi sa actioneze 24 de ore, deci nu te speli pe cap decat a doua zi. Pentru fata incearca o lotiune tonica/astringenta pentru puncte negre, spala-te dimineata si seara cu sapun si incearca niste masti din miere. Pur si simplu iti aplici mierea pe fata si o lasi cateva ore bune pana cand nu o mai suporti tu pe fata. Iar despre restul ca asa e corpul tau, incearca sa gandesti pozitiv in fiecare zi. Fiecare e frumos in felul sau. Nu te dezamagi! Incearca totusi sa mergi la sala sa faci niste exercitii de tonifiere, nu de slabit! Astfel corpul tau se va modela frumos! Succes! happy

| 1cu2idei a răspuns:

Du-te la un salon de infrumusetare alea de acolo stiu ce sa iti faca. daca nu fa-te rockerita : ))

| CosminaSd a răspuns:

In legatura cu parul ar trebui sa mergi la un dermatolog pentru a-ti recomanda ceva. In legatura cu fata, poti incerca diferite produse de make-up care te vor ajuta. Iar in legatura cu corpul, incearca sa mananci multe fructe si legume si sa alergi timp de 30 de minute macar o data la 2 zile. Pentru problema cu umerii lati, poti purta haine care sa te puna in valoare. De exemplu, o rochie sau fusta foarte bufanta in jos va ascunde faptul ca ai umerii lati. Nu trebuie sa plangi, esti frumoasa asa cum esti, un foarte important sfat ar fi sa fii putin mai ingamfata si mandra de sine, si sa te vezi pe tine asa cum vrei tu. Te pup, sper ca ti-am fost de ajutor si succes! :*