| Anonima11233224 a întrebat:

Am o problema si sper sa ma ajutati. Eu am anxietate, in mare pare imi e rusine sa fac orice de frica sa nu se rada sau sa ma fac de ras..prin urmare am 17 ani si nu ma machiez de frica sa nu rada cineva de felul in care ma machiez, nu am cosuri multe deci de aceea nu apelez la machiaj..de ceva timp am probleme hormonale si a inceput sa apara fire mai lungi de par deasupra buzei..blonde dar mai lungi..de frica sa nu se vada urat avand in vedere ca nu ma machiez imi e frica sa imi iau mustacioara..ar trebui sa imi fie frica? O sa se vada inestetic? Ar trebui sa ma tem? As aprecia orice raspuns si va multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| AndCat26 a răspuns:

De ce ar rade cineva de felul in care te machiezi? Nimeni nu s-a nascut invatat, si fiecare se machiaza asa cum stie, iar treptat invata alte lucruri noi. Si mustata ti.o poti lua cu benzi, crema. e important sa te intereseze aspectul tau. Asa ca nu trebuie sa te intereseze ce spun ceilalti.

3 răspunsuri:
| KillaNoFilla a răspuns:

Nu o sa se observe.Mai rau e daca le lasi(nici atunci nu prea o sa observe).

| Anonima11233224 explică (pentru AndCat26):

De luat o vreau sa o iau dar vreau sa stiu daca se vede inestetic luata fara sa pun machiaj

| AndCat26 a răspuns (pentru Anonima11233224):

Nu se vede deloc inestetic. O iei seara deoarece o sa se inroseasca putin zona. Dar pana a doua zi nu o sa mai ai nimic.