| llliii a întrebat:

am o urgenta big grin. baiatul de care imi place m-a invitat la film si nu stiu cu ce sa ma imbrac (am de toate in dulap big grin). vreau urgent raspunsuri puppy dog eyes.

Răspuns Câştigător
| DeiiuSmile a răspuns:

De preferabil ceva lejer si dragut. ceva in care te simti confortabil. ^^
eu as alege niste jeansi mulati si un tricou, cu tenisi. happy

6 răspunsuri:
| Emmeii a răspuns:

Bună.
Nu trebuie să te îmbraci extravagant, sau foarte elegant.
Eu aş merge cu nişte blugi sau pantaloni scurţi cu nişte colanţi drăguţi, un pulover mai lărguţ, o geacă de blugi sau de piele ( depinde şi ce pantaloni iei ), o eşarfă mai mare şi drăguţă şii nişte teneşi simpli.
O zi bună şi distracţie plăcută cu el! :*

| 1000bodies a răspuns:

Meh, nu cred ca o sa fie prea atent la cum te imbraci.

| Adelina004 a răspuns:

Daca as fi in locul tau mi-as lua pe mine o pereche de jeansi negri (cel mai bine), un tricou larg stii tu cu scris pe el si chestii cel mai bine sa fie alb si o pereche de bascheti care sa arate cat de cat elegant.Parul mi l-as lasa desprins mai ales daca e drept. Aper ca ti-am fost de folos kiss

| BadPokerFace a răspuns:

Fi tu insati imbraca-te cu ce te imbraci tu de obicei fa-l sa creada ca aproape nu iti pasa nu face figura superficialei si nu da impresia ca esti obsedata ok? ok.

| andreea00_3485 a răspuns:

Imbraca-te cat mai pe stilul tau. Nu-i da impresia ca esti obsedata de el. I-ati haine cu care te imbraci de obicei, ca sa fii fata de care s-a indragostit(probabil). Nu incerca sa-l faci sa fuga, pentru ca baietilor nu le plac schimbarile. Daca esti sportiva, pune-ti niste jeans, tricou, geaca si accesorii cum ar fi bratari. Daca esti mai sofisticata, pune-ti o fustita draguta si un tricou cu ceva vesta. Sper ca te-am ajutat. Sa-l cuceresti!

| andreea00_3485 a răspuns:

Imbraca-te cat mai normal! Nu-i da impresia ca esti obsedata de el. Baietilor nu le plac schimbarile. Daca esti sportiva, imbraca-te cu niste jeans, tricou si ceva bratari(din alea colorate). Daca esti mai sofisticata, imbraca-te cu o fustita sexy, un tricou sau bluza, accesorii si o vestuta. Sper ca te-am ajutat. Sa-l cuceresti!