De preferabil ceva lejer si dragut. ceva in care te simti confortabil. ^^
eu as alege niste jeansi mulati si un tricou, cu tenisi.
Bună.
Nu trebuie să te îmbraci extravagant, sau foarte elegant.
Eu aş merge cu nişte blugi sau pantaloni scurţi cu nişte colanţi drăguţi, un pulover mai lărguţ, o geacă de blugi sau de piele ( depinde şi ce pantaloni iei ), o eşarfă mai mare şi drăguţă şii nişte teneşi simpli.
O zi bună şi distracţie plăcută cu el! :*
Daca as fi in locul tau mi-as lua pe mine o pereche de jeansi negri (cel mai bine), un tricou larg stii tu cu scris pe el si chestii cel mai bine sa fie alb si o pereche de bascheti care sa arate cat de cat elegant.Parul mi l-as lasa desprins mai ales daca e drept. Aper ca ti-am fost de folos
Fi tu insati imbraca-te cu ce te imbraci tu de obicei fa-l sa creada ca aproape nu iti pasa nu face figura superficialei si nu da impresia ca esti obsedata ok? ok.
Imbraca-te cat mai pe stilul tau. Nu-i da impresia ca esti obsedata de el. I-ati haine cu care te imbraci de obicei, ca sa fii fata de care s-a indragostit(probabil). Nu incerca sa-l faci sa fuga, pentru ca baietilor nu le plac schimbarile. Daca esti sportiva, pune-ti niste jeans, tricou, geaca si accesorii cum ar fi bratari. Daca esti mai sofisticata, pune-ti o fustita draguta si un tricou cu ceva vesta. Sper ca te-am ajutat. Sa-l cuceresti!
Imbraca-te cat mai normal! Nu-i da impresia ca esti obsedata de el. Baietilor nu le plac schimbarile. Daca esti sportiva, imbraca-te cu niste jeans, tricou si ceva bratari(din alea colorate). Daca esti mai sofisticata, imbraca-te cu o fustita sexy, un tricou sau bluza, accesorii si o vestuta. Sper ca te-am ajutat. Sa-l cuceresti!
kalakkas întreabă: