anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am pus acum ceva timp o întrebare legată de parul meu care nu sta prea mult timp ondulat iar cineva mi-a răspuns ca după ce îl ondulez sa îl învârt pe deget și sa îl prind cu clama metalică ca și la coafor. Îmi puteți recomanda din experiența proprie sau din auzite un site unde găsesc clame calitative? Mentionez ca am parul destul de lung. Vreau sa aibă și un raport preț-calitate-cantitate destul de bun. Mulțumesc!

11 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Clame calitative, hai că asta e bunahee hee
Daca nu îți deschizi salon de 5 stele de fițe, merg și alea de le găsești în magazine.
Daca ai firul gros, nici n-o să-ți stea.

| Alexia1208 a răspuns (pentru Catrice):

Le vreau pentru uz propriu nu pentru "salon de 5 stele de fițe". Clame calitative= clame care sa nu se rupă după 2-3 utilizări sau sa nu îmi țină bine parul. Nu toată lumea are bani de aruncat și cu atât mai mult nu toată lumea are puterea de a da un răspuns ok. Dacă nu îți plăcea întrebarea puteai sa treci peste ea nu sa îți lași vorbele acide pe aiciwinking

| Catrice a răspuns (pentru Alexia1208):

După cum spuneam, orice clama e buna.
Poți da și 500 lei pe unazror din plastic e făcută si nu garantează nimeni ca nu o sa se rupă după X folosiri.
Also, caută clame de metal, rezista în timp.

| AnastasiaK a răspuns:

Ummm...știi că acele clame nu au super-puteri care iti onduleaza tie parul, nu? Ideea e sa stea șuvița "învârtită" acolo mai mult timp, atât. Deci nu-ți trebuie "clame calitative", iti trebuie clame si atat sau orice ca s-o fixezi, poți s-o prinzi și cu o șosetă cum se mai arata prin diverse tutoriale dubioase (pls don't do that tho), efectul va fi același.

| Alexia1208 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Prin "clame calitative" ma refeream la faptul ca doresc niște clame care sa îmi țină parul când îl răsucesc pentru ca am parul lung și greu. Este foare ușor sa dam cu hate și sa dam comentarii acide dacă 2-3 persoane au făcut asta laughing)))

| AnastasiaK a răspuns (pentru Alexia1208):

Care hate? Încearcă să nu te comporți ca o adolescentă complexată care crede că toată lumea are ceva cu ea și o să te prinzi că n-a fost cazul. Ți-am explicat simpluț doar că funcționează orice ca să-l prinzi.

Acum nu știu ce tactici complexe de prindere oi avea tu de nu reușești cu orice clamă...sau cine știe câte kilograme o cântări părul tău, na tongue

P.S. Uite ABIA ACUM am avut un comentariu, încă nu acid, dar măcar sarcastic.

| Yuoia a răspuns (pentru Alexia1208):

Daca ai parul lung si e greu, nici o clama nu ti-l tine. Nici macar cele de rufe. =)

Iar tu încearcă sa nu faci pe psiholoaga sau pe deșteapta pe aici ca nu ține

| AnastasiaK a răspuns (pentru Alexia1208):

Oh, my lady, e absurd ce zici, cum să-mi permit eu să încerc vreodată să fac pe deșteapta în fața unui prost?

În primul rând, nu stiu să încerc să "fac pe", eventual pot să încerc să fiu și, spre ghinionul și ciuda unora, îmi și iese, cel puțin prin comparație cu ei (i.e. interlocutorul în această discuție), iar în al doilea rând, dacă ar fi să încerc ceva în astfel de situații nefericite, este mai degrabă să cobor un pic nivelul. "Să am pardon de impresie" dacă până și așa, tot spre deșteptăciune ți-a părut că vreau să tind laughing

Ai venit și tu cu replici luate de pe site-uri. Hai pa

| al0o0o0 a răspuns:

Gasesti clame de calitate si in Jumbo.Nu-ti imagina ca sunt cine stie ce clame, dar daca stii sa le alegi poti gasi unele care sa prinda foarte bine parul si sa te tina mult.Pe langa asta sunt foarte ieftine.