Esti intreaga la cap? Vrei sa lesini pe strada si sa ajungi la spital? Pai cu o asemenea alimentatie, ai cele mai mari sanse. Nu trebuie sa te infometezi, iti faci doar rau! Apuca-te de sport, el iti modeleaza corpul cel mai frumos si e si pun pentru organism. In legatura cu alimentatia:
-2 l de apa pe zi
- multe fructe si legume proaspete
-fara prajeli (sau cat mai putine)
-nu manca foarte mult dupa ora 6/7 seara
-renunta la dulciuri.
Prin infometare se reduce stratul adipos dar cand acesta nu va mai fi corpul va incepe sa consume din masa musculara, ceea ce nu este bine.Mai rau este ca nu ai de unde stii cand corpul incepe sa metabolizeze masa musculara.
Infometarea nu este o solutie pentru slabit.Fa sport! Exercitii cardio, alergare, bicicleta, chiar si sexul arde o gramada de calorii!
Poate slabesti, dar apoi pui la loc dublu, asa ca la final mai rau te ingrasi
Un studiu arata ca dupa o zi de post negru, masa unui corp scade cu 250/350g. Dar daca vrei sa slabesti nu e tocmai o solutie decat daca ziua in care nu mananci este unica intr-o perioada mai mare de timp.
15 si 55 kg dar nu imi place pentru ca am burta si solfuri si picioarele puitn prea mari si de 2-3 zile nu am mai mancat decat mere si am baut multa apa
Da stiu de ameteli si altele dar vecina de-a mea a mancat fructe toata ziua fara altceva si s-a infometat putin si a slabit enorm dar eu nu sunt cazul ei ea era grasuta eu vreau doar sa dau cateva kg jos si sa nu mai am burta si solduri...
Nu e recomandat aceasta reteta.te slabeste prea mult. uite o reteta care te va ajuta sa dai jos 6-7 kg..pe saptamana.
I zi- cartofi fierti fara sare, piine.+ chefir de 1%, fara apa, daca tii sete servesti chefir
II zi - brinza,+chefir.
III zi- smintina,+chefir.
IV zi- pui la microunda+chefir
V zi- peste+chefir.
VI zi- fructe+chefir.
VII zi doar apa toata ziua. mai este recomandat putine exercitii
Nu chiar, si sa stii ca bananele chiar ingrasa. incearca sa mananci cat mai putin si des. evita painea, pastele si dulciurile(eu am 45kg )in schimb poti manca cate fructe vrei, fulgi de porumb, etc. funda?
Buna! Este si normal ca o sa slabesti, dar pentru asta nu trebuie sa tii doar o zi. Nu vei slabi mai deloc! Tine o saptamana, atunci vei vedea rezultatele. Dar o sa le vezi si pe cele negative: ameteli, dureri de stomac etc. Sfatul meu; daca vrei sa slabesti tine o dieta (fara shaorme, fara sucuri (exeptand cele produse in casa, naturale), rontaitul semintelor cat mai redus etc), dar incearca sa fii si mai activa. Prin cele mentionate, nu numai ca vei slabi (incet dar sigur) dar vei avea si o viata mai sanatoasa!
mbstm întreabă: