Deci, sanatatea unghiilor nu se masoara in rapiditatea cu care cresc. Toate unghiile asta fac, cresc. Dar degeaba cresc daca se rup. Calciul nu are absolut nicio legatura, nici cu unghiile, nici cu parul. Amandoua sunt constituite din cheratina (o proteina). Ca sa le ai sanatoase, nu trebuie decat sa ai o dieta echilibrata, cu toti nutrientii de care ai nevoie, nu trebuie sa mananci ceva anume in cantitati mai mari. In privinta unghiilor, in afara de o alimentatie ok, trebuie sa ai in vedere si alte obiceiuri bune despre care am scris in articolul asta de pe blogul meu http://mypsychonails.blogspot.ro/......ls-so.html Succes!
Sunt bune si unghiile cu gel, dar la Avon este un set pentru unghii:o solutie anti-exfoliere, pentru intarire si inca ceva.Eu le-am achzitionat si pot spune ca sunt multumita de ele. Funda?
Nu cred ca unghiile cu gel sunt o idee asa de buna, nu stiu atat de bine dar in fine. Te-as sfatui sa cauti pe net tratamente pentru intarirea unghiilor, sa le urmezi daca ai posibilitatea si sa vezi daca este vreo schimbare!
antoantonia întreabă: