Nu am incercat-o insa depinde de la persoana la persoana, de la organism la organism.
Multe vopsele se comporta diferit pe anumite tipuri de par si iti spun din experienta.
te-as sfatui sa folosesti o vopsea ceva mai cunoscuta cum ar fi l`oreal, wella ( este destul de ieftina si buna ), garnier, etc
Mama mea foloseste aceasta marca, o tine un timp, si e multumita de ea Depinde cat timp vrei sa pastrezi aceea nuanta. Nu e foarte rezistenta ce-i drept, dupa circa doua luni incepe sa se duca.
Eu mă spăl pe cap o dată la două zile, depinde şi de asta acum.
:o Aşa mai mult de 2 maxim 3 luni nu cred că rezistă vreo vopsea...
Pai daca nu o amestici bine de tot.nu iese culoare de pe ambalaj.de rezistenta, e rezistenta.
Lady in color este mai ieftin pentru ca era scumpa si nimeni nu o cumpara, parca nu mai stiu sigur! Ooo ea este foarte foarte buna si mama a incercat-o! Este super frumoasa, si nici nu iti mai cada foarte foarte mult parul, dupa ce te pieptani!
Te sfatuiesc sa te duci la un coafor profesional si sa platesti putin mai mult pe un vopsit dar vei avea rezultatul dorit si de calitate. Saloanele nu folosesc vopsele de comert, ci profesionale care o persoana nu le poate comanda doar mai multe odata asa ca coasta foarte mult.