Eu nu am folosit sampoane de genul cand aveam matreata. Eu ma confruntam cu o mancarime foarte naspa si coji asa ca m-am indreptat spre un produs care sa isi pastreze efectele si anume Selsun Blue pentru matreata. De la prima spalare nu am mai avut probleme cu mancarimea, acum folosesc alte sampoane dar nu mai am mancarimi. Matreata s-a dus si ea dupa vreo 7 utilizari sau ceva de genul. Samponul asta e mai mult un tratament, curata in profunzime scalpul dar usuca varfurile daca e samponat pe lungime deci de preferat sa nu il folosesti in jos si sa utilizezi un balsam dupa. Mie mi-a placut foarte mult, au trecut 4 luni si n-am mai avut treaba cu matreata sau alte minuni. Mama cand foloseste samponul asta nu are treaba cu spalatul o saptamana, parul arata impecabil. Il gasesti la farmacie, eu l-am gasit in sensi blue, cu 60 lei. Poate ca pare mult dar e foarte eficient, rezista mult, e doar un tratament care te scapa si dupa poti folosii alt sampon. Eu ti-as recomanda sa folosesti samponul yves rocher pentru reflexe blonde chiar daca nu esti blonda. Este foarte bland din moment ce nu a putut sa-mi scoata markerul din par dar lasa scalpul curat.
Pai dintre cele doua, cred ca Paris elseve dar, holden showlder ai incercat? Dupa mine e foarte bun.
Încearcă Syoss, e foarte bun, și eu folosesc, dar cu keratină. Apoi după un timp, schimbi cu L'Oréal, e necesară schimbarea pentru efecte optime.