| わたなべ久美子 a întrebat:

Am vazut multe fete purtand pantaloni scuri cu talie inalta.Sunt din nou la moda acesti pantaloni? Funda +Vot

Răspuns Câştigător
| TinaDoll2022 a răspuns:

Da se poarta foarte mult moda de acum 800 de ani (ma refer la acele sandalute cu multe curele...le poti observa in diverse tablouri ale renumitilor pictori) dar si moda care au purtat-o parintii nostri in tinerete si anume pantalonii aceia subtiri evazati de toate culorile cu pantofi co tocul inalt si gros,maieurile plasa,maieurile simple,maieurile gen flosflorescente, tricourile pe un umar si cu buricul gol, se poarta foarte mult dantela, culorile acelea albastru inchis si rozul inchis.Iar la moda sunt si pantalonii cu talie inalta atat scurti, cat si lungi cu maieul bagat in pataloni si o curelusa subtire si in picioare sandalute cu cureluse si gentutele acelea mici lasate pe un umar.Se poarta tot ce s-a purtat acum mai bine de 10-20 poate chiar acum 30 de ani. Sper ca ai inteles ce este la moda anii acestia respectiv 2011-2013 :* pup

3 răspunsuri:
| CherryLove a răspuns:

Intr-adevar nu tuturor le sta bine cu acei pantalonasi scurti cu talie inalta. Spre exemplu fetelor mai mici de statura nu le sta bine. Eu zic ca e bine ca a revenit aceasta moda mai ascunde celulita de pe solduri laughing

| Alissa11 a răspuns:

Sigur orice model de haina va fi candva la moda, asa cum e la moda acum acesti pantaloni scurti cu talie inalta. funda?

| Dii23 a răspuns:

Conteaza sa-ti vina binehappy, acum sunt la moda zic eu cei cu talie joasa. dar nu aia conteaza. conteaza sa-ti stea bine sa si te simti bine in ei happy