| AlliNNa14 a întrebat:

As avea o problemuta.hee hee Eu am par pe picioare si ma cam deranjeaza pentru ca arata inestetic.Ar fi in regula sa incep sa ma epilez de acum? Mentionez ca am 13 ani, implinesc la vara 14. Si inca ceva...Cateva metode pentru epilat? Nu as vrea cu bic-ul pentru ca am auzit ca face parul sa creasca mai des...si nu cred ca as vrea sa fiu Yeti. Multumesc! PEACE!

Răspuns Câştigător
| Adde29 a răspuns:

Buna!
Da este normal ca la 13 ani sa te faci pe picioare.
Da! Cu bic-ul creste mai des, dar atat timp cat o sa te faci de fiecare data cand iti creste, nu o sa se vadawinking
Mai poti incerca sa te epilezi cu:
-crema depilatoare (se gaseste in market-uri, farmacii, magazine de cosmetice)
-benzi cu ceara (veet, farmec, sesu, silk; exista deferite marci)
-cu aparat epilator. Daca vrei strange bani si cumparati unul, este bunwinking
Sper ca te-am ajutat happy!

8 răspunsuri:
| Sara2 a răspuns:

Daca iti permite bugetul du-te la salon sa te faca cu ceara, te va durea dar 1 luna nu-ti mai creste mai ales ca te faci pentru prima data, daca nu poti incerca acasa ceara (va fi putin mai greu) sau crema (dar creste in 4-5 zile la loc)

| darrio2007 a răspuns:

Cu bic-ul te razi, nu te epilezi.Creste mai des.Este ca atunci cand barbatul isi rade barba.Si nu iti recomand.Cumpara-ti un Braun Silkepil. Epilator.

| Kasia a răspuns:

Buna! nu e nicio problema sa te epilezi de acum. daca ai par si e inestetic, de se sa stai cu el?
incearca sa te epilezi cu epilatorul sau cu ceara.cea din urma e cea mai indicata pentru ca parul creste mult mai greu.ambele metode sunt dureroase dar se merita si cu timpul de obisnuiesti.

| JulyStorm a răspuns:

Daca ai cum, mergi la salon sa te epileze cu ceara. Parul va creste mult mai greu si va fi din ce in ce mai subtire.
Daca nu, poti incerca sa te epilezi cu crema. E una la farmec care miroase ok, dar parul va creste la loc in doar cateva zile.
Mai este si varianta epilatorului. Te chinui putin, dar 2 saptamani dupa aceea nu mai ai nici o treaba.

Răspuns utilizator avertizat
| Lov3Boy a răspuns:

Hmmmm.Pai eu am 13 ani si la vara fac 14 Multi inainte. Daca ai 13 anii nu cred ca e o problema asa mare daca ai par pe picioare adica si eu am si e mare dar sunt baiat e cam normal laughing depinde daca il ai mare sau ai vreun iubit ai face bine sa til epilezi cu ceara te duci la farmacie si cumperi. Funda.

| Nicki18 a răspuns:

1) Da, cred ca deja este momentul sa incepi sa te epilezi daca asta iti doresti. 2)Cea mai buna metoda cred ca este cea cu ceara, pentru ca parul nu creste asa de repede.Dar mai este si epilarea cu laser, cea definitiva.

| Alena_Miriam_1995 a răspuns:

Eu ma epilez pe picioare de la 12 ani dar nu cu big-ul! Mai bine foloseste ceara sau benzile depilatoare pana cand o sa ti se obisnuiasca pielea si atunci cand pielea ta se va obisui ai putea sa iti cumperi un aparat depilator ( ai grija pentru ca nu toate aparatele sunt bune ) Daca te epilezi cu big-ul firele de par o sa iti creasca urat, des si probabil si mai inchise la culoare deci mai bine foloseste ceara. Sper ca ti-am fost de ajutor!