| Dianaa555 a întrebat:

As dori sa achiziționez un ceas de la Fossil barbatesc dar pana in 300 de lei. Ati putea sa-mi spuneți ce parere aveti despre aceasta firma, un ceas care sa se incadreze in suma menționată, daca merita, sau o alta firma buna de ceasuri? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Atotstiutorul a răspuns:

Unde la reprezentanta? cine este distribuitor oficial in Romania pentru fosille? ai idee cat costa sa produci un ceas fossil ce mecanism se folosesc pentru un ceas fossil si cat costa mecanismul respectiv? si ce alte marci de ceasuri folosesc ACELASI mecanism? si cum se face justificarea de pret? vai de astia care gandesc ca tine. in fine uite aici un ceas de la Fossile pe site https://www.fossil.com/......5428p.html asta e original? si uite cat costa...am luat primul ceas in functie de pret, la noi preturile pentru un ceas ca cel indicat este mare din cauza taxelor si a nesimtitilor de patroni care pe un ceas de 1mil cer 7-8 mil, si dupa 2 ani le scad pretul la 4-5mil ca tot sa aiba profit sa nu cumva sa iasa in pierdere, in fine poti sa gasesti ceasuri fossil si in Romania originale la preturi decente chiar si sub 300 de ron trebuie doar sa cauti,

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am părerea că toată lumea își ia Fossil acum. laughing