| FeelsLIKEmusique a întrebat:

As vrea sa cer sfaturi fetelor pricepute in moda, fashion si naturalete. In ultimul timp, de fapt din totdeauna nu am fost in ton cu moda, totusi mi-ar placea. Cum sa va zic...nu sunt instarita material iar cand facem poze, hainele mele nu ies in evidenta(stiu! hainele nu il fac pe om). Renunt la acest punct, totusi stiu ca exista trucuri de a arata bine, de a-ti pune in evidenta calitatile! Nu este vorba neaparat la poze, dar vrea sa arat altfel, pusa in valoare. As vrea sa vorbim! Lasati-mi ceva sfaturi mai jos si daca sunteti dispuse sa vorbim prin mesaje.
Mersi mult. Funditalove struck P. S. sunt eu insumi, insa timiditatea ma doboara.
Va rog inca odata! HElp ME.

Răspuns Câştigător
| Peppy a răspuns:

Eu sunt talentata la moda...
Incearca daca vrei sa fi in voga sa porti o pereche de bermude,tenisi,un tricou(de exemplu alb).o vesta neagra.
Asa ca sa fii comod. Daca vrei sa fi in top cu o tinuta mai cool incearca asa:blugi stramti(incearca alb,daca poti),un tricou mai colorat,tenisi(asortati cu tricoul).
Sper sa iti placa daca vrei cu fusta,rochii, asortari, orice nu ezita sa ma contactezi!hee hee

9 răspunsuri:
| Messyhair a răspuns:

Hei! Sunt pasionata de moda si chiar mi-ar placea sa te ajut!
Daca vrei, atunci imi poti trimite id-ul tau printr-un mesaj pe TPU si te voi putea sfatui in legatura cu moda.
Stai linistita, banii nu sunt asa de importanti!

| kqwjy a răspuns:

Hei. add mac.bloo_a
nu am inteles chiar asa bine intrebarea ta. pune-mi intrebari pe id. te voi ajuta acolo.:*

| nonny50 a răspuns:

Sunt baiat...si mi as dor sa mergem odata impreuna la cumparaturi si dupa sa facem cateva poze, fac pariu ca nu te ai mai recunoaste!;)) uita te la cateva poze de'ale mele : http://nonny50.hi5.com! Si nici eu nu am o situatie materiala extraordinara! Siii...cateodata hainele chiar il fac pe om!

| myhaelamar86 a răspuns:

Rasfoieste reviste de moda, vezi ce stil iti place apoi incerca sa copiezi. Nu trebuie sa porti o bluza rosie de 3mil(poti sa porti una de 200 mii) si sa iti vina la fel. Nu pretul hainelor conteaza...
Sfaturile mele sunt:
1. Te imbraci decent
2.Te imbraci in functie de eveniment(elegant la aniversari, cine, teatru, intruniri, etc), sport (prin parc, la film, etc).
3. Porta haine curate si aranjate (sa nu fie rupte, desirate, sifonate).
4. Incearca sa nu fii excentrica in alegerea culorilor(ex:pantaloni verzi, tricou rosu, pantofi galbeni)
5.Machiaj cat mai natural(nu incerca sa devii paun)
6.Intretinerea corpului se face cu alimentatie sanatoasa si sport.
7. Igiena conteaza foarte mult. Nu trebuie sa folosesti creme scumpe, importan e sa-ti mentii un nivel ridicat al igienei.(spalat pe fata cu sapun oridecateori e nevoie, spalat pe dinti, etc)
Ca sa arati bine nu iti trebuie bani, iti trebuie atitudine, rabdare si ambitie.

| redrouje a răspuns:

Primavara asta se poarta culorile tari si imprimeurile daca ai imbracamintea alb-negru incearca o incaltaminte rosie sau orice culoare tare sa iasa in evidenta... iti pot spune mai multe lasa-mi id tau/nr de tel adica trimite-mi mesaj pe TPU si vorbim mai multebig grin

| loveandlove a răspuns:

Pai...exact cum ai spus si tu hainele nu il fac pe om,dar daca vrei sa fi la moda, sa stii ca exista si haine nu chiar asa de scumpe, si la moda.Nu ma refer chiar la magazine super-ieftine,ma refer la cele din malluri gen Pull and Bear, New Yorker, Kenvelo, Peacocks etc. Gasesti haine destul de ieftine si la BonPrix sau MiniPrix si frumoase.Eu iti recomand sa fii pregatita la reducerile de iarna,vara,etc. tongue Acum,pentru primavara poti incerca o rochie cu volane, cu flori, o jacheta, colanti cu niste balerini.etc sunt multe lucruri. Daca vrei intr-adevar sa iesi in evidenta in poze trebuie sa te imbraci mai deosebit, adica nu cu blugi si tricou.Incearca rochii, fuste, pantaloni scurti cu ciorapi, etc. Asa vei iesi in evidenta.Gaseste-ti un stilbig grintongue. Sper ca te-am ajutat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai,acum depinde de personalitatea ta si de felul cum arati. Daca esti timida, ti s-ar potrivi ceva sport:tenisi, jambiere.Coafura trebuie sa fie prinsa intr-o coada spic sau doua cozi jos.La fel de bine ti-ar sta si tunsa bob! Daca vrei mai multe explicatii, ma poti intreba in mesaje private.

| Angel7 a răspuns:

Ok eu sunt baiat...dar cred ca ti s-ar potrivi nisti blugi inchisi mulati cu un tricou cate te pune in evidenta poate unul negru desnat(si in picioare tenesi)parul incretit... funda please:d

| pcka a răspuns:

Deci totusi pentru ce vrei sfat?happy