anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, TPU! As vrea sa imi fac o schimbare de look insa nu ma pot decide asupra parului... Este de lungime medie, cu nuante mai ciudate. Pot spune ca este saten insa in lumina soarelui pare ca am suvite roscate. As vrea sa folosesc un nuantator (m-ar tenta mov) doar pentru varfuri insa imi e teama ca nuanta parului meu natural imi va face probleme. De asemenea, fiind prima data cand incerc nu prea stiu ce produs sa folosesc. Am auzit de marca Movie Colors ca ar fi ok, dar sunt nesigura. Voi ce mi-ati recomanda? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce nu ti-ar placea un par saten cu radiatii roscate? :)) Eh, oricine se plictiseste la un moment dat.
Nu-ti recomand Movie Colors, iese foarte repede din par, nuanta se spalaceste prea repede si trebuie sa ai si parul decolorat.
http://www.kindofira.com/2014/08/nuantarea-parului-cu-movie-colors.html

Poti sa incerci violet de gentiana ( e vreo 6 lei in farmacie ) ca sa vezi cum iti sta. Se duce la fiecare spalare pana dispare.
Daca iti place cum iti sta cu mov ai doua variante :
1. vopsea semi-permanenta sau permanenta de la gerocosen, kallos, matrix, joico etc
2. nuantator : direction sau maniac panic de pe gotica.ro

| Aeri a răspuns (pentru anonim_4396):

Mersi enorm pentru raspuns! Chiar acesta e si motivul, m-am plictisit si chiar a ajuns sa apara banal laughing Chiar intr-o anumita lumina pare ca am si fire blonde iar acum ceva timp am descoperit un fir alb laughing Chiar as vrea sa incerc, daca iese e super, daca nu... ce o fi, o fi laughing

3 răspunsuri:
| Bie200 a răspuns:

Eu spun sa nu te vopsesti, asa iti poti stica parul. Eu am fost vopsita roscata si mi s-a decolorat vopseaua si a trebui sa-l tund. Oricum, daca vrei sa pari mai originala vei fi luata drept prost/proasta laughing) Incearca sa iti prinzi parul intr-un fel in care sa nu te incurce si sa iti placa. Prietena mea are parul la fel ca tine si ei ii sta foarte bine. sper ca te-am ajutat, daca nu imi cer suze! laughing) :* smug

| Aeri a răspuns (pentru Bie200):

Eh... Ce o fi, o fi acum laughing Mersi oricum de raspuns! :*