De ce nu ti-ar placea un par saten cu radiatii roscate? :)) Eh, oricine se plictiseste la un moment dat.
Nu-ti recomand Movie Colors, iese foarte repede din par, nuanta se spalaceste prea repede si trebuie sa ai si parul decolorat.
http://www.kindofira.com/2014/08/nuantarea-parului-cu-movie-colors.html
Poti sa incerci violet de gentiana ( e vreo 6 lei in farmacie ) ca sa vezi cum iti sta. Se duce la fiecare spalare pana dispare.
Daca iti place cum iti sta cu mov ai doua variante :
1. vopsea semi-permanenta sau permanenta de la gerocosen, kallos, matrix, joico etc
2. nuantator : direction sau maniac panic de pe gotica.ro
Mersi enorm pentru raspuns! Chiar acesta e si motivul, m-am plictisit si chiar a ajuns sa apara banal Chiar intr-o anumita lumina pare ca am si fire blonde iar acum ceva timp am descoperit un fir alb Chiar as vrea sa incerc, daca iese e super, daca nu... ce o fi, o fi
Eu spun sa nu te vopsesti, asa iti poti stica parul. Eu am fost vopsita roscata si mi s-a decolorat vopseaua si a trebui sa-l tund. Oricum, daca vrei sa pari mai originala vei fi luata drept prost/proasta ) Incearca sa iti prinzi parul intr-un fel in care sa nu te incurce si sa iti placa. Prietena mea are parul la fel ca tine si ei ii sta foarte bine. sper ca te-am ajutat, daca nu imi cer suze! ) :*