Buna, eu am inceput sa ma pensez tot de la 13 ani, insa nu pot spune ca le-am dat o forma, m-am pensat in mod special de mijloc (intre sparancene), te-as sfatuit sa te duci la un salon pentru ati da o forma, apoi te poti pensa tu singura, pentru ca daca te pensezi tu si e prima data e posibil sa alegi o forma a sparancenelor ce nu te avanteajeaza, sau roaga o prietena cu experienta sa te ajute. Sper ca ti-am fost de folos. Funda?
Si eu tot cam pe la 13 ani m am pensat prima data, insa te sfatuiesc sa te duci la un salon sa ti dea forma, e cam greu sa faci asta acasa deoarece nu ai nici experienta. Intr-adevar sprancenele arcuite se poarta, dar este posibil ca tie sa nu ti stea bine, asa cum este cazul multor fete pe care le cunosc. Daca te pensezi la un salon persoana respectiva va sti exact ce tip de spranceana ti se potriveste in functie de forma fetei si mai multe criterii pe care ea le va sti dat fiind studiile sale. Nu ezita sa te pensezi deoarece nu exista o varsta specifica, o spranceana frumos conturata iti va oferi un nou look si iti va pune in evidenta anumite calitati ale fetei tale. Nu te gandi ca iti vor creste mai dese, nu este adevarat, atata timp cat te pensezi regulat (vei invata sa faci asta acasa, dupa ce ti se va da o forma, este foate simplu). Succes
Buna. eu am inceput sa ma pensez la 14 ani. Prima data,am fost la un salon de cosmetica,mi-am dat forma si de atunci ma pensez acasa. Te poti pensa daca ai sprancenele dese si consideri ca trebuie sa le dai o forma. Te sfatuiesc sa nu le faci foarte subtiri. Din cate stiu, se poarta cele arcuite. orice ai alege, bafta:*
Hei eu am inceput de la 10.Cred ca cel mai bine ar fi sa finisezi forma naturala pensandu-ti doar firele "rebele".Eu le am in forma asta:http://www.google.ro/......tp?/imgres dragute mai sunt:http://www.google.ro/......tp?/imgres zic sa nu le arcuiesti, subtiezi sau sa le ridici prea tare altfel vei parea o pitipoanca. Sper ca mie o sa-mi dai FUNDA!:)
Poi sora mea a inceput sa-si faca sprincenele de la 12 ani isi facea genele ascutite, subtiri si prelungite
Nu te apuca singura sa iti dai o anumita forma deoarece :
1. Nu poti fi 100% sigura ca iti va iesi perfect, deoarece nu esti profesionista.
2. Fiecarei fete i se potriveste o anumita forma a sprancenelor, deci nu te lua dupa "ce se poarta".
Cel mai bine te duci la un salon:*
Pai...penseaza-te daca le ai foarte dese. Te-as sfatui sa ti le faci arcuite in colt. Asa se poarta. eu am inceput sa ma pensez la 14 ani.:*
Salut! Ai putea incepe sa te pensezi dar nu neaparat sa le dai o forma.Penseaza-te intre sprancene. Daca vrei neaparat sa le dai o forma te-as sfatui sa te duci la un salon si sa lasi profesionistii sa le dea o forma.Ei stiu mai bine ce e la moda.Eu m-am pensat prima data saptamana trecuta.
Eu am 14 ani si am inceput sa ma pensez anul trecut. Eu te sfatuiesc sa te pensezi, intr-adevar este o grija in plus dar vei arata mult mai bine, Acum se poarta sprancenele arcuite, si asa am cerut si eu sa mi le faca, si sunt multumita de alegerea mea. Bafta :*
Mai asteapta putin toate la randul lor! eu am inceput la 14 decii mai asteapta putin ai putea sa iti dai formahttp://www.google.ro/......tp?/imgres asta eu asta o am! Sper ca te-am ajutat Funda
Eu cred ca trebuie sa te pensezi doar daca le ai foarte dese... dar eu te sfatuiesc sa nu te pensezi doar la 14 ani.
Maran_Denisa_1990 întreabă: