Ce te freaca grija? Stai in treaba copchila ce esti! Esti perfecta?! Nu prea cred! Asa ca ori pui o intrebare justificata si la care noi sa raspundem ori flit!
A, da si sa raspund la intrebare:Tu!
Vai tu, nici nu ma cunosti, nu stii cum sunt eu da' comentezi ca vaca. Probabil si tie ti se zice ca esti pitipoanca si normal, te-ai simtit iritata, ca doar semanati. [tu cu 2] hai te pup :*
Ce vrei sa zici tu, ma? Ca esti perfecta? Semeni cu naiba pitipoanca ce esti! Eu cu doi si tu cu m**a aia care te-a facut! Si cum am mai zis flit de-aici!
Te pup:*
Aw,cat imi place ca-ti pasa de mine, mersi mult. :*
Fara proaste ca tine nu stiu ce m-as face.
Nu astept multumirile din partea ta, scarbosenie! Fara scarbosinii ca tine viata ar fi mai frumoasa dar ce sa faci.te adaptezi, nu?
hai pa!:*
))))))))) vai fato, nu ti-a dat mama ta mancare de esti asa irascibila? Mi-e mila de tine. ))))) :*
Cred ca incurci mamele! Mama mea m-a nascut pentru a a avea grija de mine nu pentru alocatie, copil copac ce esti! Nu am nevoie de mila nimanui!
Dar...tu se pare ca da! Off ce sa faci daca esti atat de proasta!))))) Bye,.bye!
Aww,a inceput sa-mi placa faptul ca nu poti trai fara sa te certi cu mine. :* pup.
BubbleA întreabă:
Georgian1992 întreabă:
kalakkas întreabă: