| Pixie_8314 a întrebat:

As vrea sa-mi comand niste cizme de pe ebay.Ele costa 69$, cam cat ar fi totalul pana in posta din orasul meu? Vreau sa-mi spuneti experiente cu ebay

2 răspunsuri:
| bambi12313 a răspuns:

O sa-ti spun cateva din experientele mele care au avut acelasi final nefericit. Am comandat pe internet de la diferite firme haine si incaltaminte, in poze hainele cat si incaltamintea era imprecabila, fara defect, o culoare absolut mirifica, toate detaliile produsului erau precizate. insa atunci cand mi-a venit coletul iti pot spune ca am ramas socata. Erau defecte vizibile din fabrica, incaltamintea nu era confortabila, nu era aceeasi culoare, materialul nu era acelasi cu cel precizat de ei, marimi diferite. Sfatul meu este ca daca iti doresti cizme sau haine, iar bugetul iti permite cumpara dintr-un magazin de unde poti vedea produsul si in plus intr-un magazin, depinde de care, pot fi zeci de modele de cizme sau botine foarte dragute, orice tip, pentru orice gust si le poti gasi si mai ieftin.

| AmanoYuno a răspuns:

Eu de pe ebay am mai comandat si iti pot spune ca e doar un site si oamnenii care vand ti le trimit
daca omule serios iesi bine daca nu nu
ebay e doar siteul pe care vin oameni ca sa caute clienti iar el nu are personal care sa iti trimita ce cumperi tu

nu stiu daca intelegi caci vorbesc tare incurcat dar de vina e cel de la care il cumperi daca se intampla ceva