Da, este bun, într-o lună îţi revigorează părul. O sticluţă de vreo 30 ml cred, a fost vreo 4 lei (acum câteva luni), dar s-ar putea să fie mai scump acum. Depinde şi de unde cumperi. În orice caz, aşteaptă-te la preţuri şi peste 10 lei pentru sticlele mai mari.
Şi să ştii că n-are importanţă că e pentru uz intern sau nu.
Buna!
Da, este foarte bun pentu cresterea parului, o sticluta este super ieftina undeva in jur de 5 lei.
Da. Uleiul de ricin este foarte bun petru cresterea parului, si de asemenea si pentru indesirea genelor si cresterea unghiilor. o sticluta de 30 ml e cam 5 lei. Da rezultate exceptionale! Sa auzim de bine!
Da este bun chiar azi mia-m cumparat o sticluta de 100 de ml de la farmacie si am dat 8, 5 lei pe ea.
Da este foarte bun, il gasesti la farmacie intro sticluta de 30 ml si costa pana in 5 lei. daca vrei alte detalii pentru folosire de ex ..astept mesaj privat
La plafar 30 ml costa aprox 3 lei
uleiul de ricin stimuleaza cresterea parului, deci e foarte bun, iar dupa ce masezi capul poti sa lasi 3-4 ore(eu asa fac de doua ori pe saptamana si apoi ma spal pe cap)
Si eu foloseam intr-un timp ulei de ricin pt.par,sticluta de 50 de ml este 3, 50 in Iasi.
zyra întreabă: