Buna.E foarte simplu. Daca esti majora atunci iti trebuiesc doua copii de pe buletinul tau mergi la fata cu care trebuie sa vorbesti si o sa iti completeze ea o fisa de inscriere. Daca nu esti majora atunci foloseste buletinul mamei, al tatalui sau al unui major.Prima comanda o sa o de-a liderul la sediul Avon din orasul tau. Dupa care iti vei putea face cont pe internet si iti vei putea da comenzile online.O comanda vine de regula in 48 de ore dar trebuie sa platesti 8, 5lei.Dar sunt zile in care plasezi comanda, iti vine in 48 de ore si nu platesti nimic.Mai multe o sa iti explice liderul tau.Si de discount si de toate.Pentru ca sunt destule de spus.Succes la strans comenzi.
Moasa mea a fost reprezentant Avon. Ea sta in Pitesti. Eu stiu ca dadea comenzile pe internet. Atunci cand comenzile veneau, venea si noul catalog pe care ea il cumpara. Ea dadea pe unul in jur de 1 leu 30. Putea sa cumpere cate vroia. Ea avea un comision de 30%. O comanda trebuie sa fie de cel putin 200 de lei.Ea de obicei avea reduceri la anumite produse fiind reprezentant. Sper ca te-am ajutat. Succes.
Bunapoti sa te inscrii la avon la mine tot ce iti trebuie este o copie dupa buletin,nu conteaza de unde esti,din ce judet, primesti cadouri si reducere, comenzile se pot face online mai multe detalii poti sa iti aici pe site putem vb sau pe erika_fazekas@yahoo.com
astept mesaj
pa
Buna
pai trebuie sa ai 18 ani, o sa ai un cont pe numele tau si o sa faci comenzi pe site avon.La primele 4 comenzi primesti cadouri.Eu sunt reprezentat de 2 ani.Dar ai grija ce coordonator iti alegi, eu am avut probleme. daca vreai mai multe detalii da-mi add biianca_b@yahoo.com
Leo2016 întreabă: