| xAndraa23 a întrebat:

Aveti idee ce as putea sa fac pentru indesirea parului? Inainte aveam mult par dar de cand cu menstruatia mi-a cazut foarte mult, s-a subtiat foarte tare si am ramas cu 3 fire...
Exista vreun supliment sau tratament naturist care sa dea rezultate bune? In afara de uleiul de ricin pe care l-am folosit o perioada lunga si nu a dat niciun rezultat. Ma intereseaza mult parerea celor care s-au comfruntat cu aceasta problema si cum au rezolvat-o. Multumesc anticipat

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uleiul de argan ..il combini cu cel de ricin
Poate si vitamina A uleioasa....sa adaugi
Uleiurile m-au ajutat foarte multwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa iei suplimente alimentare pentru par. Mie mi-au crescut fire noi de trebuia sa folosesc mereu spuma pentru ca eram plina de antenute dupa un tratament cu vitaminde la a la z ( dar gasesti speciale pentru par ) si fiole de la Revalid. Revalid gasesti in farmacii.
http://www.revalid.ro/

| malvinacroft a răspuns:

Uleiul de neem dat pe scalp opreste caderea parului (miroase el cam urat dar chiar are rezultate bune). Ceva are sa stimuleze circulatia sangelui la radacina firelor de par: tinctura de ardie iute sau usturoi. In rest, trebuie sa ai grija ce mananci: oua fierte moi (e important sa fie galbenusul moale), sa iti faci un test sa nu ai ceva la tiroida (parul mai cade si din cauza afectiunilor la tiroida), ceai de coada calului (pentru siliciul din el) sau siliciu organic de inghitit (gasesti facut de firma Herbagetica, la plafar.)