In primul rand, tu mergi intr-o excursie. Am facut si eu de multe ori greseala asta si chiar nu vreau sa o mai repet. In primul rand, tu mergi ca sa te simti bine si sa te distrezi, nu sa faci o parada a modei si sa mergi doar asa. Inteleg dorinta ta de a te imbraca dragut, pentru ca asa gandesac si eu, dar eu consider ca intr-o excursie trebuie sa iti iei o geanta mai incapatoare. Sincer, eu iti recomand sa renunti la ambele genti si sa iti iei un ruxac. De ce? Gandeste-te, in el o sa trebuiasca sa iti bagi aparatul foto, telefonul, sticla de apa, niste sandvisuri si alte gustari ce iti mai iei tu pe acolo. Pe el poti sa il pui comod in spate si sa iti vezi de drum.
Insa cu o geanta? Ar trebui sa-i cam porti grija, si poate ca o sa dati la un magazin de suveniruri sau poate ca o sa mergeti mult, cred ca ar fi putin cam incomoda geanta.
Gandeste-te la ce ti-am spus. Distractie placuta!
Da stiu, ai mare dreptate. Doar ca in asta incape si sticla cu apa si de toate. Aparat foto nu imi iau. . Si incap doar ca rucsac-uri nu am . Si sa imi cumpar acum, nu stiu daca imi ia. Acum nici nu cred ca mai e deschis pe undeva si habar n-am de unde sa iau.Nu vreau sa fac parada modei ,si nici mie nu prea imi place sa o iau :[.dar fiind mai incapatoare,mna. Si eu o iau numai pentru ca am nevoie sa imi pun in ea,apa, de mancat, telefon, portofel, etc. chiar daca ma enerveaza putin (in special gentile astea cu bareta scurta ...pentru ca iti tot cad de pe umar ) .
Eu de obicei imi iau rucsacul cu care ma duc si la scoala.
Mm..sa stii Mi-ai dat o idee buna.Ma rog, eu nu am rucsac, ci ghiozdan pe umar Dar imi e ca o sa ma doara pe urma umarul oricum, ma voi gandi si la ideea ta :* Ms mult . si cred ca o sa-ti dau si funda :*,
Cu placere! Imi place mult sa dau sfaturi atata timp cat stiu. Si eu am o excursie, dar in vacanta de primavara.
Poti sa o iei daca chiar vrei, in excursie ar trebui sa te imbraci cat mai lejer si in loc de gentuta iti poti lua un rucsac mai mic, gentuta las-o pentru alte ocazii mai speciale
Daca mergi in excursie imbracata asa, nu prea merge geanta aia mare, nici cea mica nu este buna pentru ca nu-ti incape mare lucru in ea! Cumpara-ti o geanta noua sau imprumuta una!
Pai ar fi bine sa iti iei geanta rosie mai mare, e incapatoare, si daca iti esie cald sa iti pui in ea vesta, sau geaca...Din ce ai zis tu eu as alege-o pe cea rosie: incapatoare, iese in evidenta( sa nu fii ca in timpul scolii, sa se vada ca-i scoala ALTFEL ) si draguta! Funda?