anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi mi-am facut a doua gaura si mi-am pus un cercel de aur si m-am gandit peste 5 zile sa imi iau un alt cercel(tot de aur)si sa mi-l schimb pe cel care l-am pus prima data, credeti ca as avea sanse sa mi se infecteze?

Răspuns Câştigător
| Camelisa a răspuns:

Este bine sa iti lasi cercelul medicinal vreo 2, 3 saptamani, ca nu se intampla nimic, acum depinde si in ce zona ai facuta gaura, si se spune ca cercelul de aur este foarte bun in retragerea unei posibile infecti, dar aici depinde si de organismul tau.Eu am facuta o gaura in cartilaj de mai bine de 2 luni si inca mai am cercelul medicinal, pentru ca inca doare dar repet depinde de organis cat de repede se vindeca.

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Îl ștergi pe cel nou cu spirt înainte să-l pui. Mare grijă la igiena locului găurit.
Pa, pa.

| Remus13 a răspuns:

Hey.
Cand iti vei cumpara noul cercel de aur sterge cercelul cu spirt si locul unde ti-ai facut gaura. Si incearca sa faci asta de fiecare data cand iti schimbi cerceii.
Sper ca ti-am fost de folos.

| RalucaPuca a răspuns:

Depinde. Presupun ca daca ai dezinfectat cercelul si locul unde ti-ai dat gaura nu.

| dragosbengosul a răspuns:

Daca este de aur nu se va infecta dar inainte de al pune i ureche sa il sterilizezi cu spirt happy