| watttt a întrebat:

Hei TPU, care firma este mai buna la epilatoare, Philips sau Braun? Am citit diferite reviewuri la fiecare cum cica ar rupe/taia firul in loc sa-l smulga.Imi puteti recomanda cateva aparate de epilat pana in 300 lei? Multumesc

Răspuns Apreciat de Editori
| WhiteLife a răspuns:

Personal nu văd o diferență mare, poate tine de preferințe. Eu am luat unul Braun in jur de 300 de lei (nu mai știu modelul, dar daca te uiți pe eMag te orientezi), cred că era la reducere și sunt mulțumită. Atâta tot că pentru a mă face doar pe picioare îmi ia cam 20 de minute și din cauza asta nu l-am prea folosit. Are lumina, ceea ce mă ajuta mult sa vad parul și îmi place că e cu baterie și îl pot folosi și dacă nu e priza in apropiere. Dar pe viitor îmi doresc să strâng bani și să iau unul ce epilează definitiv, pentru că sa economisesc timp. Încă ceva, oricât am incercat toate trucurile de pe net, îmi rămân o groaza de fire de par sub piele (daca mă fac o data la o săptămână și un pic de 2 ori la rând trebuie să mă fac iar cu bic-ul, pentru că așa nu rămâne parul sub piele). Acum depinde de fiecare. Am avut unul înainte cu vreo 100 de lei, dar la care durea foarte tare. Cu smulsul/tăiatul nu știu, probabil după un timp cam toate slăbesc.

2 răspunsuri:
| Antopuff a răspuns:

Din punctul meu de vedere sunt cam la fel. E normal sa existe si persoane nemultumite dar acum depinde de ce iti doresti tu de la acest produs.

| Elinelaaaa a răspuns:

Nu e mare diferenta intre cele doua., sunt cam la fel de bune.
Cei care au pus reviw-urile probabil sunt cei printre care nu citesc cu arentie detaliile produsului.

Oricum, eu iti recomand cele de la Panasoic.
Fi atenta sa aiba lame cu doua viteze si sa fie cu smulgere.
Poti sa te uiti la mai multe modele si sa faci o comparatie intre ele.