| panda92 a întrebat:

Hei tpu.Cateva remedii legate de ten, avem? happy
Prin asta vreau sa spun ca fiecare fata de 14 ani (atat am eu),sufera de cosurii. laughing.E normal la varsta asta sa avem cosuri dar eu nu le suport,adica ma strica la fizic. laughing,as-i vrea remedii pentru un ten curat si fara cosuri, va rog.Merg si remediile naturale.
Fundaa.

Răspuns Câştigător
| anonima0101 a răspuns:

Păăăi...
Depinde de ten, daca ai multe cosuri inseamna ca ai putea avea tenul gras deci iti voi recomada cate " trucuri " naturale pe care le-am folosit si le folosesc si eu :
- cartoful crud *iti pui o felie subtire pe cos si ameloreaza durerea, roseata *
-mască cu galbenus de eu * o prepari gen omleta doar ca pui doar galbenusul *
-aloe vera * iti lumineaza tenul si diminueaza acneea *
-am folosit si bere ( da, ajuta )
-pasta de dinti usucă foarte repede cosurile * peste noapte*
-otet cu sare ( dimunat cu apa )
-mierea ajuta foarte mult tenul
-am citit un articol in care scria ca si rosia ajuta ( am incercat, a avut efect )
Sper ca te-am ajutat.

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Mananci drojdie proaspata, zilnic cate o bucata cat varful degetului aratator, timp de 1-2 saptamani.
Funda!
(mai naturala si eficienta nu prea este.)

| justanotheruser99 a răspuns:

Remediile naturiste nu sunt prea eficiente in cazul acneei, iti sugerez un contol la dermatolog. ( crede-ma am incercat toate prostiille, unele chiar iti faceau tenul mai fin: mierea, argila, dar cosurile nu treceau, iar daca treceau apareau altele, insa cu un tratament adecvat mentii tenul curat si previi aparitia cosurilor)

| Alin75 a răspuns:

Fa schimbari in alimentatie, asta e esential https://www.youtube.com/watch?v=veOvR8dZIIo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Mastile cu argila fac minuni, le gasesti in orice supermarket si chiar sunt super bune. Sau mai stiu un remediu cam scarbos de la bunica mea. faci pipi pe o discheta demachianta si aplici pe cosuri...sau sa pui putina bere pe discheta si la fel sa aplici pe fata. Bafta.laughing

| Xpressurself a răspuns:

Exista niste site-uri pe net care explica cauzele spirituale ale bolilor. Cauta pe google: 'cauzele spirituale ale bolilor'. In cazul tau cosurile se datoreaza unei nemultumiri fata de felul in care areti. Sau mai bine zis datorita faptului ca te compari cu altii si nu esti multumita de tine. Solutia cred ca e clara.

| Oana92 a răspuns:

Demachiaza-te in fiecare seara, curata-ti fata in fiecare seara, nu folosi acelasi prosop cu care te stergi pe corp sau pe maini, nu iti stoarce cosurile, nu folosi prea multe produse de make-up.

Sfatul meu e sa mergi la un dermatolog si sa iti prepare o crema special pentru tipul tau de ten.