Pai daca ai vazut un usturoi pe strada si tu crezi ca aia inseamna ceva, inseamna ca ai fumat ceva.cheers
Lasa-l Doamne iarta-ma de usturoi ca nu inseamna nimic, nu-ti mai trai viata dupa ce vezi pe strada!
Salut TPU, am o problema similara. Ce inseamna daca vezi un castravete pe strada? am visat nu l-am vazut, l-am vazut dar nu prea. (cand l-am vazut in vis m-am gandit ca inseamna ceva), eram cu una dintre cele mai bune prietene si un baiat gay pe care 100% nu-l plac... si dupa ceva timp a venit o masina si cred ca a calcat pe castravete si nu s-a strivit ci s-a desfacut(si m-am gandit ca inseamna ceva) dar ce? nu dau FUNDA! Scuzati greselile gramaticale.
Iti cerea ajutorul pentru ca stia ca va fi calcat de o masina logic nu?
O.o
Ce naiba sa insemna ma? poate era un semn ca la unu dintre voi ii mirosea gura a usturoi ^.^
Hmm inseamna ca i-a cazut cuiva din pachet ar trebui sa postezi o poza si sa spui ca l-ai gasit si vrei recompensa:d ) nu stiu ce inseaman dar daca l-ai fi visat ar fi alt ceva asta e doar o coincidenta care se oate intampla oricand si cu oricine