| LoveBlind a întrebat:

Ce inseamna daca vezi un usturoi pe strada? nu am visat l.am vazut, l.am vazut in realitatelaughing)(cand l.am vazut imediat m.am gandit ca inseamna cevathinking), eram cu una dintre cele mai bune prietene si cu un baiat pe care il plac cam 60%...si dupa ceva timp a venit o masina si cred ca a calcat omul din masina pe el si era desfacut nu storcit(si atuci m.am gandit ca inseamna ceva)dar ceee? FUNDA restul vot! Scuzati categoria nu stiu la care dintre ele sa postez intrebareathinking

8 răspunsuri:
| francesca89 a răspuns:

Pai daca ai vazut un usturoi pe strada si tu crezi ca aia inseamna ceva, inseamna ca ai fumat ceva.cheers

| eXtreme21 a răspuns:

Lasa-l Doamne iarta-ma de usturoi ca nu inseamna nimic, nu-ti mai trai viata dupa ce vezi pe strada!

| Zangetsu a răspuns:

Salut TPU, am o problema similara. Ce inseamna daca vezi un castravete pe strada? am visat nu l-am vazut, l-am vazut dar nu prea. (cand l-am vazut in vis m-am gandit ca inseamna ceva), eram cu una dintre cele mai bune prietene si un baiat gay pe care 100% nu-l plac... si dupa ceva timp a venit o masina si cred ca a calcat pe castravete si nu s-a strivit ci s-a desfacut(si m-am gandit ca inseamna ceva) dar ce? nu dau FUNDA! Scuzati greselile gramaticale.

| EdiT a răspuns:

Iti cerea ajutorul pentru ca stia ca va fi calcat de o masina logic nu?
O.o
Ce naiba sa insemna ma? poate era un semn ca la unu dintre voi ii mirosea gura a usturoi ^.^

| Deny1333 a răspuns:

Mare Ţi-e grădina Doamne...

| eugenl a răspuns:

NU mai crede in superstitii, oamenii le-au creat

| Alexandrumar1 a răspuns:

Hmmthinking inseamna ca i-a cazut cuiva din pachet ar trebui sa postezi o poza si sa spui ca l-ai gasit si vrei recompensa:d rolling on the floor) nu stiu ce inseaman dar daca l-ai fi visat ar fi alt ceva asta e doar o coincidenta care se oate intampla oricand si cu oricinehappy

| piSOoi a răspuns:

Daca ai gasit un ustori pe strada inseamna ca ei ii putea gura