| alexandraad a întrebat:

Ce pot face ca parul meu sa nu mai arate ars și deteriorat? Mai ales după baie, sta umflat și pare așa deteriorat. Cu ce sa ma dau ca sa stea mai "lins" gen? Ma gândeam la ulei de cocos dar presupun ca o sa arate prea uleios.

6 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Mască de păr, ulei.

Răspuns utilizator avertizat
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Buna!

Un prim lucru pe care l-ai putea face ar fi sa iti tunzi si sa iti iei din varfuri, cat de scurt vrei tu.
Dupa ai putea sa aplici produse pentru ingrijire. Incearca cum ai spus is tu, uleiul de cocos. Si nu devine uleios, il lasi in par cam 30 de minute, dupa care mergi si te speli bine prin el.

La fel poti incerca si cu niste ou si miere, la fel il lasi sa actioneze, dupa care te speli si te clatesti bine.

De altfel, ai putea sa il lasi sa se usuce asa, fara uscator.

Numai bine! ^_^

| Andreeush a răspuns:

Du-te la un salon să îți tundă vârfurile arse.

| blacksky13 a răspuns:

Eu am parul gri de ani de zile și pot spune ca uneori e destul de deteriorat. Evident ca iau și din vârfuri dar ca sa îl mențin pe linie de plutire dacă e într-un caz mai grav sau pur și simplu sa aibă un aspect mai sanatos, aplic ulei de cocos o data pe săptămâna pe par și îl las peste noapte. Pur și simplu pun bine ulei de cocos pe tot parul, îl acopăr cu o punga de exemplu, și ca sa fiu sigur, pun și un prosop pe perna in caz de pătează. A doua zi îl spal cum îl spal in mod normal și obligatoriu aplic o masca de reparare sau hidratare in par timp de 40-60 de minute in par. Poate ti se pare mult dar 10-15 minute de ținut masca in par, nu face nimic parului deteriorat, sincer. Dacă nu ai timp sa îl ții atât, încearcă măcar 30 de minute. Și după ce îl clătesc și tapotez parul cu un prosop sa ma asigur ca nu e îmbibat in apa, aplic un ulei de par tip elixir.
Acum poți face doar anumite lucruri din ce ti-am zis, dar ținând ulei de cocos peste noapte saptamanal, chiar face diferența. La fel și cu masca; eu de 3 ani de zile, nu exista data in care sa nu ma spal pe par și sa nu folosesc masca.
Mai poți folosi și ulei de argan sau unt de shea, dar cel mai bun după parerea mea este uleiul de cocos.

| Cqarina a răspuns:

Eu recomand și balsam, dar dacă spui ca parul este ars exista câteva motive:
1. Este lasat prea lung și nu e îngrijit
2. Este dat cu placa prea des
3. Este carliontat cu ajutorul unui drot sau alte aparate asemănătoare
4. A fost vopsit/decolorat de multe ori, iar pentru unele feluri de par este îndeajuns și doar o singura data