Parul brunet mi se pare cel mai frumos. Cu cat este mai inchis cu atata nu poate fi patruns cu privirea. Pare misterios, elegant si seducator. Negrul este o culoare foarte mata, nu spalacita cum este blondul. Cel mai bine li se potriveste persoanelor cu tenul foarte alb (ca mine). Parul roscat imi place sa fie cat mai aprins, cat mai tipator, dar nu tot capul, eventual suvite. Parul blond nu este genul meu, desi se potriveste multor tipuri de ten si a fost mereu in tendinte
Habar nu am pentru cine a fost pusa intrebarea aceasta. Ca pentru o fata, ca pentru un baiat... Am sa ma bag si eu in seama cu ideile mele.
La viata mea am avut cateva fete la care am tinut mai mult ca la maica-mea. Sa vezi si sa nu crezi, toate alea brunete (naturale, ca deh, o vopsea de par nu intra in calcul acum) s-au demonstrat a fi mult mai cu nasul pe sus, dificile, si gandeau doar pentru ele. In acelasi timp am cunoscut si fete blonde care pot spune ca sunt totaaal altfel, mult mai calde in orice: fie daruire sufleteasca, fie dragoste fata de celalalt, fie comportament, fie chiar vocabular si ohoho, mai ales ala. Bineinteles ca nu toate sunt asa insa am o experienta destul de vasta in girls (nu ma refer la relatii concrete sau sex) pentru ca lucrez de 5 ani cu publicul, apoi 3 ani i-am petrecut langa 60 de fete la Litere la facultate...
Concluzia: fata bruneta nu poate fi in veci la fel de iubitoare si de minunata ca cea blonda. Poti face chiar cercetari sa vezi ca mai multe avorturi sunt cu brunete si mai putine cu blonde. In plus, eu unul ma pis pe mine de ras pentru ca toate brunetele sau celelalte spun ca o blonda este proasta dar uita ca de fapt cel ce judeca este mai prost decat cel judecat cu mii de ani lumina mai tare.
Si inca ceva: nu pot compara in veci o fata blonda, usor bronzata si cu o rochita albastru royal cu una bruneta tare imbracata in galben sa zic. Ma duc sa vomit.
Concluzia: brunetele bune doar pentru sex si aventuri relativ scurte iar blondele - bune pentru mariaje perfecte pentru ca doar ele au un stil aparte in a-si da si sufletul pentru persoana iubita...
Peace!
În orice culoare aș îndrăzni să-mi vopsesc părul, cu conditia să fie în nuanță foarte închisă (brunet, acaju, fie si albastru, na!), numai blondă n-as vrea sa fiu, cum le place unor tipi de pe aici "doar blondele ", asta ca sa nu le dau motiv să-și imagineze (mai stii după cata imaginatie au?) ca suspin după ei, si ei…după altele. Ori ca mor de dorul lor.
Ma gandesc ca daca nu ai muri de dorul lor nu ai pomeni de ei astfel incat sa ii provoci. Vreau sa vorbim...
Prefer parul blond...nu sunt sigura de ce.De cand eram mica imi doream sa am parul blond cu ochi albastri (eu sunt satena deschis cu ochi verzi)depinde de persoana. fetele blonde au un farmec specific..la fel ca si fetele brunete si roscate
Brunet deoarece la femei se potriveste foarte mult.Eu vad numai femei brunete pe strada si e mai modern.Roscat e prea ..cum sa spun..Nebun....iar blondul...e o culoare nu chiar pentru par.Nu stiu asa cred eu. FUNDA?