Si eu am castaniu parul si mi-am facut suvite roz.
Du-te si ia-ti de la farmacie. Mai intai trebuie sa te decolorezi si ti se va face suvita blonda, apoi o pui in vopsea si ti se va face roz, sau depinde ce culoare vrei. Te tine cam 3-4 saptamana
Depinde de culoarea pielii si a ochilor, de exemplu si eu am aceeasi culoare dar imi sta bine blond si o prietena cu aceeasi culoare ii sta bine cu roscat
si parul il poti vopi si noantator nu "ataca" firul de par si se duce repede, adica pana cand incepem scoala de curata
Si eu am parul castaniu, si imi fac suvite albastre
Poti sa-ti faci aproape de toate culorile cu : Albastru de metilen(albastru->dupa 2 spalari->turcoaz->verde), apa oxigenata (blonde), violet de gentiana (mov->roz), creioane cerate, hartie creponata
Eu imi fac de mult timp cu albastru de metil, tin maxim o luna, depinde de cate ori te speli, dar trebuie sa ai grija cum ti le faci, pentru ca albastrul de metilen pateaza
Scuze,fara sampon fara nimic. Ceva ce se poate face acasa.
Am vazut ceva pe net, dar nu stiu cu ce e facut.
Am ochii caprui si culoarea pielii normala. Nici prea alba, nici prea neagra.
Va rog. O solutie:X
Poti sa ti le faci cu orice culoare, la parul tau...
Si am o modalitate nu tocmai buna :
*I-ati orice creta de ce culoare iti faci suvitele (e de dorit ca creta sa fie un pic umeda)
*Rasuceste parul si freaca creta de bucata de par...
P.S. Culorile vor dura pana la 6 zile, sau pana la prima spalare...
P.S.2. Eu asa mi-am facut suvite.
Sper ca ti-am fost de ajutor...
Dar numai cu creta merge?
Nu stiu... Poti sa-mi spui ce lucruri de la care se ia culoarea ai prin casa ca sa iti spun ce poti folosi.
Pai, carioca, creion ceramic
La parul castaniu se potrivesc multe culori, chiar toate, din punctul meu de vedere.
Cum sa iti faci suvite fara spray sau vopsea, nu prea stiu, dar sper sa gasesti o cale
Ai putea incerca sa-ti faci suvite cu hartie creponata......Este cea mai usoara metoda
1. Tai hartia in cateva fasii.
2. Pui putina apa peste ele.
3. Apoi iti pui pe par si gata!
Nu mergeeee
Buna! Iti poti face suvite si cu hartie creponata.
Infasori suvita in hartie, apoi o uzi cu apa si o lasi vreo 2 minute asa. Dupa dai hartia jos si usuci imediat suvita cu feonul.
P.S. Dupa ce ai dat jos hartie, numai da cu apa sau nu stoarce suvita, pentru ca se va lua culoarea.
Te tine cam o saptamana.
BUNA. Asi vrea sa-mi fac suvite in afara de Vopsea si Spreyuri si nu stiu ce sa filosesc.
Decolorat..Altceva nu cred ca mai este sa iti poti face :]
Skumpika2016 întreabă:
Georgian1992 întreabă: