Pai la un casting ar trebui sa iti iei ceva lejer nu foarte impopotanat, de ex:un tricou alb si niste blugi skiny, si de asemenea sa nu-ti iei tocuri uriase. ei te vor masura mai intai, apoi daca ai masurile corecte, te vor pune sa pozezi putin pentru a vedea daca stii sa pozezi sau te vor intreba numele unor modele celebre
In sfarsit o intrebare buna in rubriaca asta. trebuie sa te imbraci cat mai simplu si eu te sfatuiesc sa iti iei tocuri. bluci mulati, cu talie inalta poate, simpli si inchisi la culoare. patofii la fel de simpli si un tricou sau maieu negru sau alb. trebuie sa te vada pe tine, cea naturala, deci nu te coafa exagerat, cel mai bine ar fi sa iti indrepti parul si sa il rpinzi intr-o coada de cal. fara manichiura stridenta, sau unghii false, sau rea lungi. la capitolul machiaj eu zic sa porti maxim un fond de ten(cel mai indicat), blush natural, poate iluminator, rimel si putin creion. asta la capitolul imagine. in rest intrebarile sunt diferite la fiecare casting, in functie de ce cauta. poate te vor pune sa pozezi putin, iar in cazul asta trebuie sa fi foarte relaxata. trebuie sa te simti ca intre prieteni, prima impresie conteaza enorm si trebuie sa le arati ca esti o fata educata, finuta si exact tiparul pe care il cauta. trebuie sa fi zambitoare si sa creezi o atmosfera placuta, sa radiezi si sa emani frumusete. am scris ceva am experieta si stiu ce spun. in caz ca te descurzi o sa vezi ca o sa mai mergi la multe castinguri de acum incolo. la ce agentie vrei sa mergi?
iuandfto întreabă:
ForbiddenLove întreabă:
DaciaRomania întreabă: